Başkan Altınok Öz Çağlar Genç'in Nikahını Kıydı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü...

Başkan Altınok Öz Çağlar Genç'in Nikahını Kıydı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü...

14 Eylül 2014 Pazar 13:36
Başkan Altınok Öz Çağlar Genç'in Nikahını Kıydı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in oğlu Çağlar Genç’in nikahını kıydı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun nikah şahidi olarak katıldığı düğün töreninde Çağlar Genç ile Meltem Celayir hayatlarını birleştirdi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı nikah törenine CHP'li milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

 

Sarıyer’de düzenlenen kır düğünü ile yeni bir hayata adım atan Çağlar Genç ile Meltem Celayir’in nikahını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz kıydı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, düğünde Belediye Başkanı değil baba olarak bulunduğunu ifade ederek nikahı kıyma görevini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e bıraktığını belirtti.

""

 

Çiftin nikahını kıyma görevini Şükrü Genç’ten devralan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal SSK Hastanesi'nde genel cerrah iken kızı Zeynep'in apandisit ameliyatını yaptığını anlatarak, "Şükrü'ye  -Niye nikahı kıymıyorsun?- diye sordum. Demek ki ameliyattan daha zor bir işmiş” dedi. Başkan Op. Dr. Altınok Öz,  Genç çiftinin nikahını kıydıktan sonra nikah cüzdanını yeni evli çifte vermesi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na verdi.

 

 

Son Güncelleme: 14.09.2014 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72