Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, Gazeteciler İle Buluştu

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, bölgedeki basın mensupları ile bir araya geldi.

Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, Gazeteciler İle Buluştu

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, bölgedeki basın mensupları ile bir araya geldi.

18 Kasım 2021 Perşembe 19:21
Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, Gazeteciler İle Buluştu

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ve Çekmeköy Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu gazeteciler ile buluştu.

Başhekim Dr. Alpaslan Tanoğlu’nun Sancaktepe News Gazetesi ofisinde gerçekleşen ziyarete; Flashaber İmtiyaz sahibi ve İstanbul Medya Başkanı Ali Rıza Yıldız, Cadde ve Sancaktepe News Gazetesi Genel Müdürü Halit Soytürk, Etraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zafer Yılmaz, Sancaktepeses.com Genel Yayın Yönetmeni Teyfik Erk, İBB Haber İmtiyaz Sahibi Gökhan İzgi ve Bizim Bölge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ümit Şener’in katıldığı ziyarette hazır bulundular.

BAŞHEKİM DR. ALPASLAN TANOĞLU BİLGİLENDİRDİ

Başhekim Dr. Alpaslan Tanoğlu hastaneler ile Pandemi döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, “Tabii malumunuz üzere hala bir plato çizen bir rakamlarla karşı karşıya. Yaklaşık 25,000 bandında olan bir hasta sayımız var. Özellikle Doktor Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de bizim görev alanımız olduğu için Pandemiyle ilgili rahatsızlığı olan Covid 19 enfeksiyonu geçiren hastalarımıza hizmet vermeye devam etmekteyiz. Bir yandan normal sağlık hizmetimizi vermeye çalışırken bir yandan da Pandemi hizmetini ağırlıklı olarak devam ettiren bir sağlık kuruluşuyuz. Onun için hekimlerimize sağlık çalışanlarımıza düşen çok önemli görevler var.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZİ KORUMAMIZ GEREK

Tanoğlu, “Pandeminin başından beri mümkün olduğu kadar bilgilendirme toplantıları yapılarak kamu spotları oluşturulmuş durumda. Medya aracılığı ile çok güzel bir süreç var. Maskeye mesafeye temizliğe dikkat ettiğimiz sürece sağlıkla ilgili sorun yaşayan insanlarımızın sayısı da azalacaktır. Yani koruyucu sistemlerde korunmak ve kendimizi zinde tutmak için hayat tarzımızı düzenlememiz gerekiyor. Beslenmemize dikkat etmemiz lazım. Kendimizi hastalıklardan koruyacak şekilde ve bizim koruyucumuz olan bağışıklık sitemimizi korumamız gerekiyor.

Son Güncelleme: 18.11.2021 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3