BALIKÇI BARINAKLARI YENİLENİYOR

‘Dört Mevsim Yaşanılabilir Şile’, sloganıyla çıkılan yolda, Şile’ye yakışan yeni balıkçı barınaklarının yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

BALIKÇI BARINAKLARI YENİLENİYOR

‘Dört Mevsim Yaşanılabilir Şile’, sloganıyla çıkılan yolda, Şile’ye yakışan yeni balıkçı barınaklarının yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

11 Mart 2018 Pazar 10:58
BALIKÇI BARINAKLARI YENİLENİYOR

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’nun balıkçılara verdiği ‘Balıkçı barınaklarımızı yenileyeceğiz’ sözü gerçek oluyor. Şile Limanında yapımı devam eden balıkçı barınakları tamamlandığında balıkçılar ilçeye yakışan yeni barınaklarına kavuşacaklar. Proje içerisinde ‘’Balıkçı barınakları, balıkçı kahvehanesi, soğuk hava deposu, teknik hacimler, bay-bayan ve engelli tuvaletleri bulunuyor, ayrıca projenin çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Yeni görünümüyle liman bölgesinde ilgi çekecek olan proje, gerek Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi ile hem yat marina hem de balıkçı barınağı olarak çift yönlü kullanılacak olması, ilçemizin turizm açısından gelişimine de olumlu yönde etki edecek.

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu yapımı devam eden projeler ile ilgili olarak; ‘Kent Meydanı ve Liman Yenileme projelerimiz ile dört mevsim yaşanılabilir bir Şile için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bütün bu projeler, sosyal yaşam alanlarını destekleyecek ve otopark sorununa çözüm sağlayacak. Hemşehrilerimiz ve ziyaretçilerimiz, yeni başladığımız, ‘Üsküdar Caddesi cephe rehabilitasyon projesi’ ile rahat bir şekilde hem Kent Meydanımızı hem de Şile Limanımızı vasıtasız olarak gezebilecekler. Bizler bu projeler ile birlikte ‘Dört Mevsim Yaşanılabilir Şile’ sözümüzü yetine getiriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz uğraşıyla gurur duyuyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
ŞileBalıkçıBarınak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3