Bakırköyde Ramazan etkinlikleri

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlenceleri E-5 kenarı...

Bakırköyde Ramazan etkinlikleri

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlenceleri E-5 kenarı...

30 Haziran 2014 Pazartesi 17:29
Bakırköyde Ramazan etkinlikleri

100 Bin Metrekarelik Botanik Parki'nda Ramazan Mahallesi

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlenceleri E-5 kenarı İncirli Mevkii’nde bulunan 100 bin metrekarelik Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda yapılıyor. Oluşturulan Ramazan Mahallesinde, Ramazan’ın birinci günü Belkıs Akkale, ikinci günü Aylin Aslım konser verdi. Ayrıca Ramazan Ayı süresince Şevval Sam, Coşkun Sabah, Yeni Türkü’nün de aralarında bulunduğu pek çok ünlü sanatçı konser verecek. Botanik Parkı’ndaki Ramazan Mahallesi’nde konserlerin yanı sıra Aşuk ile Maşuk, Karagöz-Hacivat, Meddah, Kavuklu-Pişekar, orta oyunu, sihirbaz şov, fasıl, tiyatro, tasavvuf musikisi, İbiş gösterileri yer alıyor. Çocuklar içinde eğlence alanı oluşturuldu. Ramazan Mahallesi’nde ayrıca geleneksel Türk sanatlarının ve yemeklerinin satışa sunulacağı alanlarda bulunuyor. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, başta tüm Bakırköylüleri ve İstanbulluları Ramazan coşkusunu yaşamaya Bakırköy Botanik Park Ramazan Mahallesi’ne davet etti.

İFTAR YEMEĞİ

Her gün değişik bir mahallede verilecek iftar yemeklerinin yanı sıra 30 gün boyunca Fildamı, Ataköylüler Evi ve Botanik Parkı’nda da iftar yemeği verilecek.

""

Son Güncelleme: 30.06.2014 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3