BAKIRKÖY LİGİ ÖDÜL TÖRENİ

Yaklaşık 10 bin öğrencinin 3.5 ay boyunca mücadele ettiği Bakırköy Ligi ödül...

BAKIRKÖY LİGİ ÖDÜL TÖRENİ

Yaklaşık 10 bin öğrencinin 3.5 ay boyunca mücadele ettiği Bakırköy Ligi ödül...

29 Mayıs 2014 Perşembe 13:19
BAKIRKÖY LİGİ ÖDÜL TÖRENİ

Yaklaşık 10 bin öğrencinin 3.5 ay boyunca mücadele ettiği Bakırköy Ligi ödül töreni gerçekleştirildi. 14 branş, 90 alt kategori, ligde görev yapan 65 öğretmen ve ilgili federasyonların hakem desteği ile tamamlanan ligde, 2435 sporcu kupa ve madalya almaya hak kazandı.

Ödül törenine katılan Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu konuşmasında bu tür organizasyonlara desteklerinin devam edeceğini söyledi ve genç sporculara çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Bakırköy Ligi; Bakırköy Kaymakamlığı, Bakırköy Belediyesi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013-2014 yılı içerisinde kurulmuştur. Bakırköy’deki ilkokul, ortaokul ve liseler arası spor müsabakalarının yapıldığı yerel bir ligdir.   

""

Son Güncelleme: 29.05.2014 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3