BAHAR PARKI'NDA 5 ÇAYI

Üsküdar'da 5 çayı buluşmaları Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in katılımıyla devam ediyor.

BAHAR PARKI'NDA 5 ÇAYI

Üsküdar'da 5 çayı buluşmaları Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in katılımıyla devam ediyor.

06 Temmuz 2018 Cuma 12:00
BAHAR PARKI'NDA 5 ÇAYI

Barbaros Mahallesi Bahar Parkı'nda gerçekleşen buluşma müzik eşliğinde çay, simit ve peynir ikramıyla başladı. Etkinlikte çocuklarımıza yönelik kurulan masalarda satranç, mangala gibi zeka oyunları oynandı. Bahar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Barbaros Mahalle Muhtarının teşekkür konuşmalarından sonra mikrofona geçen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Parklarımızı böyle cıvıl cıvıl görmek bizim için en büyük mutluluk, aman buraları boş bırakmayın, çoluk çocuk günün her saati kullanın." diyerek mahalle sakinlerine teşekkür etti. Havalar soğuyana dek park buluşmalarının süreceğini belirten Başkan Hilmi Türkmen mahalle sakinlerini Valide Sultan Gemisi ile boğaz turuna da davet etti.

Vatandaşların Başkan Hilmi Türkmen’le birebir sohbet imkanı bulduğu program çocuklara kitap hediye edilmesiyle son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3