Bağış, Ümraniye Meydan'ı Gezdi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başkan Hasan Can ile...

Bağış, Ümraniye Meydan'ı Gezdi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başkan Hasan Can ile...

29 Temmuz 2013 Pazartesi 22:31
Bağış, Ümraniye Meydan'ı Gezdi

 AB Bakanı Egemen Bağış, Ümraniye Meydan’ı Gezdi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başkan Hasan Can ile birlikte iftar sonrası, Ümraniye Meydan’da kurulan dernek stantlarını gezdi.
Ümraniye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 5 bin kişilik mahalle iftar programına katılmak amacıyla Ümraniye’ye gelen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İftar sonrası Ümraniye Belediyesi tarafından 10. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ümraniye Meydanı’nda kurulan, dev gemi ve filikaları gezdi. Ramazan ayını en güzel şekilde idrak edebilmek amacıyla her yaşa hitap eden konserlerden sinema gösterimlerine, çocuk programlarından çeşitli sahne gösterilerine varıncaya kadar birçok etkinlik hakkında bilgi alan Bakan Egemen Bağış, filikaları ziyaret ederek dernek başkan ve yöneticileriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra Ümraniye Belediyesinin derneklerle bir araya geldiği Dernek İftarları programının bu akşamki konuğu Erzurumlular Derneği olması sebebiyle Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Conkar, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ve beraberindekiler Erzurum Derneğini ziyaret ederek yöneticilerle bir süre sohbet ettiler. Sohbetin ardından Erzurumlular Derneği Başkanı Abdülaziz Öz Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran’a üzerinde isimlerinin yazıldığı, Erzurum çifte minarelerinin olduğu bir tablo hediye etti.
""
 
Ardından, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Başkan Hasan Can, İlçe Başkanı Öztürk Oran ve beraberindekiler meydanda bulunan, Genç Ümraniyeliler Platformu'nca hazırlanan, değişik İslam ülkelerinde çekilmiş fotoğraflardan oluşan sergiyi açtılar. Bakan Bağış, Başkan Hasan Can beraberindekiler sergiyi gezerek Genç Ümraniyeliler Platformu anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdılar.
 
""
Son Güncelleme: 29.07.2013 22:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72