Ataşehir’den Anadolu’ya Kitap Desteği Sürüyor

Ataşehir Belediyesi kardeş kent olan Adıyaman Kahta Belediyesi’nin Gezici Kütüphanesi’ne kitap desteğinde bulundu.

Ataşehir’den Anadolu’ya Kitap Desteği Sürüyor

Ataşehir Belediyesi kardeş kent olan Adıyaman Kahta Belediyesi’nin Gezici Kütüphanesi’ne kitap desteğinde bulundu.

28 Ocak 2021 Perşembe 09:58
Ataşehir’den Anadolu’ya Kitap Desteği Sürüyor

Kahta Belediyesi’nin "Birlikte 0kuyalım" sloganıyla hazırladığı Gezici Kütüphane projesine Ataşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 500 adet roman ve 2 bin adet Temel Yeterlilik Testi (TYT) kitabı olmak üzere toplam 2 bin 500 adet kitap desteği sağlandı.

Eğitimi ön planda tutan bir anlayışla okullara ve öğrencilere destek olmaya çabaladıklarına belirten Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “Yakın zamanda kitapseverlerle buluşturacağımız Gezici Kütüphanemize kardeş Ataşehir Belediyesi’nden yaklaşık 2 bin 500 adet kitap desteği aldık. Bu anlamlı katkıdan dolayı başta Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye, Kültür ve Sosyal işler Müdürü Sayın Tolga Volkan Aslan ile İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Şimşek'e teşekkür ediyorum” dedi.

Kitap okumayı sevdiren ve teşvik eden her projeye destek olmak istediklerini dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Kardeş belediyemiz Kahta’nın bu güzel ve anlamlı projesine destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlçemizdeki çalışmalarımız dışında, Anadolu’da da pek çok ilçe ve köye kitap desteğinde bulunduk. Hem kişisel gelişimimize hem de toplumsal gelişimimize büyük katkılar sağlayan okuma kültürünü yaymak için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

Belediyesi tarafından 25’den fazla şehirde; belediye, okul ve STK kütüphanelerine 30 binden fazla kitap desteğinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72