Ataşehir'deki renkli iftara binlerce kişi katıldı…

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava iftar iftarına, ...

Ataşehir'deki renkli iftara binlerce kişi katıldı…

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava iftar iftarına, ...

30 Temmuz 2013 Salı 16:47
Ataşehir'deki renkli iftara binlerce kişi katıldı…

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava iftar iftarına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in yanında çok sayıda parti yöneticisi katıldı. Binlerce kişinin iftarını açmak için Mevlana Mahallesi’ne akın ettiği organizasyonda iftar alanına kurulan dev platformda tiyatro sanatçılarının gösterileri ilgiyle izlendi.  

 

""

İftar saatine kısa bir süre kala CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile iftar alanına geldiğinde büyük bir alkış tufanı koptu. Çok sayıda vatandaş partililerle fotoğraf çektirebilmek için yarışa girince ortaya renkli görüntüler çıktı. Oruçların açılmasının ardından Flashaber’e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin şunları söyledi:

""

 ‘Ramazan Ayı Başbakan’ın tasallutundan kurtulmalı’

“Ramazan; semavi, ilahi ve insani yönü olan, sosyal dayanışmayı güçlendiren bir aydır.  Ramazan Ayı sevgi ayı ve küskünlüklerin sona ererek barışın hakim olduğu bir süreçtir. Bu amaçların gerçekleşmesi için bazı kurallar vardır. İnanç dünyasında tapınma esastır. Tapınmayı siyasi amaçlar elde etmek için farklı noktalara çekmek yanlıştır ve Ramazan’ın ruhunu gölgeler. Maalesef bu sene ülkenin moral otoritesini en üst düzeyde temsil eden Başbakan Ramazan Ayı’nı siyasi amaçlar için amacından uzaklaştırmıştır.”

""

Öğüt’ün ilginç Suriye tespiti…

 CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de konuşmasında, Türkiye’nin Suriye Politikası konusunda çok çarpıcı iddialarda bulundu. Güneydoğu’da ortaya çıkan PKK’nın asayiş timi ve Suriye’deki PYD güçleri arasında korelasyon  (bağıntı) olduğunu söylen Öğüt, Suriye’deki yapının Irak’tan çıkarılan petrolü en güvenli ve ucuz şekilde denize akıtmak için bölgesel aktörler tarafından tezgahlandığını ileri sürdü.

""

Son Güncelleme: 30.07.2013 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72