Ataşehir'de çocuklar tatillerini sanat eğitimleri

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan özel ve ücretsiz sanat eğitimlerine...

Ataşehir'de çocuklar tatillerini sanat eğitimleri

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan özel ve ücretsiz sanat eğitimlerine...

19 Temmuz 2013 Cuma 16:42
Ataşehir'de çocuklar tatillerini sanat eğitimleri

Ataşehir’de çocuklar tatillerini sanat eğitimleri ile geçiriyor

 

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan özel ve ücretsiz sanat eğitimlerine katılan Ataşehirli çocuklar, yaz sanat atölye çalışmalarında bir ay boyunca yeteneklerini geliştiriyorlar.

 

Çocukları yaz aylarında temel sanat eğitimleriyle buluşturmayı amaçlayan Sanat Eğitimleri’nde; müzik, ritim, resim, heykel, belgesel film, dans ve drama atölyeleri yer alıyor.

 

ATAMEM (Ataşehir Meslek Edindirme Merkezi), Kayışdağı Lions Ataevi ile Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen ve 01 Temmuz’da başlayan yaz sanat atölye çalışmalarının ilk dönemi 31 Temmuz’da sona erecek. 05 Ağustos’ta başlayacak ikinci dönem ise 31 Ağustos’ta son bulacak. Toplam 500 çocuğun katılacağı yaz sanat atölye çalışmaları için sezon sonu sergisi yapılacak.

"" 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Çocuklarımızı; ülkemizin ve dünyamızın geleceği, aydınlık yarınların teminatı olarak görüyoruz. Biz bir ilçe belediyesi olarak onların en iyi şekilde yetişmesi ve gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Ataşehirli çocuklarımızın bu yaz tatillerini sanat ve spor ile geçirmeleri için, hem sanat hem de spor okulları açtık. Böylece çocuklarımız hem vücutlarını hem de yeteneklerini geliştiriyorlar. Çocuklarımız için hazırladığımız projelerimizin, çeşitleri ve katılımcı sayıları artarak devam edecek” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 19.07.2013 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72