Ataşehir oyunu temiz siyasete verdi

Ataşehir halkı kararını verdi; Ataşehir'e beş yıl boyunca sayısız hizmet...

Ataşehir oyunu temiz siyasete verdi

Ataşehir halkı kararını verdi; Ataşehir'e beş yıl boyunca sayısız hizmet...

31 Mart 2014 Pazartesi 14:11
Ataşehir oyunu temiz siyasete verdi

Ataşehir halkı kararını verdi; Ataşehir’e beş yıl boyunca sayısız hizmet veren Battal İlgezdi’yi yeniden Ataşehir Belediye Başkanlığına seçti. Güven tazeleyen Başkan Battal İlgezdi, halktan aldığı güçle, Ataşehir için çalışmaya, Ataşehir halkı için projeler üretmeye devam edecek.

Ataşehir’de kazanılan başarı, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi’nde de büyük bir sevince neden oldu. Partililerin sürpriz kutlama pastasını,  Başkan Battal İlgezdi,  eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer kesti.  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bu anlamlı kutlama için partililere teşekkür etti.

Vatandaşların demokratik haklarını kullandığını belirten Başkan Battal İlgezdi, “Hepimizin bu sonuçlara saygı duyması gerekiyor. Ataşehirde siyasi parti ayrımı yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden 5 yıldır sürdüğümüz hizmet yarışı kesintisiz devam edecek. Hedefimiz Ataşehir’i hep beraber daha ileriye taşımak olacak. Ataşehir Belediye Başkanı olarak din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmadan hizmetlerimizi yapmaya, Ataşehirlileri kucaklamaya devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 31.03.2014 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72