Ataşehir Belediyesi'nden sünnet şöleni

Ataşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu geleneksel sünnet şöleni etkinliği...

Ataşehir Belediyesi'nden sünnet şöleni

Ataşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu geleneksel sünnet şöleni etkinliği...

23 Eylül 2014 Salı 13:41
Ataşehir Belediyesi'nden sünnet şöleni

Ataşehir Belediyesi’nden sünnet şöleni

 

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel sünnet şöleni etkinliği bu yıl Deniz Gezmiş Parkı’nda gerçekleşti. Birçok ailenin yüzünün güldüğü sünnet şöleninde çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen törene; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, CHP il Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der, Hüseyin Hışman ve Kalender Özdemir, Ataşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Sadi Özata, CHP’li meclis üyeleri,CHP İlçe Örgütü yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

""

Sünnet şölenine Latif Doğan da söylediği türküler ile renk kattı. Şölende kısa bir konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,”Sünnet şöleninin bu yıl altıncı yılı yaklaşık 6 bin çocuğumuza kirvelik yaptım. Her sene düzenlediğimiz kültür festivalimize bu yıl ara verdik kısmet olursa önümüzdeki sene Türkiye’nin en önemli sanatçılarını Mustafa Kemal Mahallesi’ne getireceğim. Seçimlerden sonra pek dışarı çıkmadık bunu ilk toplantı olarak kabul edelim. Seçimlerde bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlgezdi, “2009’da aday olduğumuzda Cumhuriyet Halk Partisi’nin 50 bin oyu, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ise 72 bin oyu vardı. Kendilerine göre bir ilçe yapmışlardı ama Ataşehir halkı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Dur’ dedi ve Ataşehir’i Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırdı. Yoktan var ettiğimiz Ataşehir için çok çalıştık ve bugünlere geldik. 2014 seçimlerinde tekrar iktidar olduk. Katkılarınızdan ve emeğinizden dolayı hepinize t çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz son günlerde Ataşehir Barbaros Mahallesi’ni almaya çalışıyorlar. Bu seçim hileleriyle hiçbir şey olmaz. Ama size söz veriyorum Barbaros Mahallesi’ni vermeyeceğiz. Bu mahalle Ataşehir’indir ve öyle de kalacak” dedi.

Şölen sonunda sünnet edilen çocuklara hediye olarak altın takılırken, çocukların sünnetini üstlenen hastanelere de plaket ve çiçek takdim edildi.

""

Son Güncelleme: 23.09.2014 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3