Ataşehir Belediyesi'nden kamuoyuna açıklama

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye karşı aday adaylığı sürecinde ve...

Ataşehir Belediyesi'nden kamuoyuna açıklama

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye karşı aday adaylığı sürecinde ve...

18 Şubat 2014 Salı 15:27
Ataşehir Belediyesi'nden kamuoyuna açıklama

Ataşehir Belediyesi’nden kamuoyuna zorunlu açıklama

‘Yapılan kara propagandalar Battal İlgezdi’yi yıldıramaz’

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye karşı aday adaylığı sürecinde ve sonrasında özellikle sosyal medyada yoğun bir şekilde kara propaganda başlatıldı. Bu nedenle Ataşehir Belediyesi bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Yapılan açıklamada, “Tüm bu saldırılara karşı Ataşehirliler en büyük cevabı 30 Mart’ta sandıkta verecek”vurgusu yapıldı.

Yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylarının belirlenmesi bazı beklentileri olan siyasileri hayal kırıklığına uğrattı… Bu kişiler ve bunların destekçileri yalan ve iftira üretme merkezi haline geldi…

Partilerin belediye başkan adayları belli olduktan sonra beklentileri karşılanmayan bazı kişiler, Kara propagandaya başladı. Bu kişiler sosyal medyayı adeta operasyon üssü gibi kullanıyor. Bunlardan biri de Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye karşı olan tepkiler…  Bu nedenle Ataşehir Belediyesi yaptığı açıklama ile kamuoyunu bilgilendirdi. Yapılan açıklamada şöyle deniliyor:

 

‘TSE damgalı tetikçiler’

 

“Yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylarının belli olmasıyla birlikte başkan adaylarına yalan yanlış, düzmece tepkiler geliyor. Yalan Üretim Merkezleri’nde (YÜM) oluşturulan bilgileri gerçekmiş gibi günler öncesinden sosyal medya ortamında dolaşıma sokan bu TSE damgalı tetikçiler, hedef seçilen kişiden bırakın beklediği randevuyu, yanıtı bile alamayıp, muhatap dahi kabul edilmeyince yalan ve iftira dozunu artırıyor.

 

‘İlgezdi’nin aday gösterilmesi birilerini rahatsız etti’

 

Herkes şunu çok iyi bilmeli ki; Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi,   bu ‘tetikçilere’ ve tetikçilerin iplerini elinde tutan ‘efendilerine’ bugüne kadar hiç itibar etmedi, onlarla muhatap dahi olmadı. Sayın Başkan İlgezdi’den randevu almak isteyenlerde amaçlarına ulaşamadı. Bu tetikçilerin efendileri arasında ne yazık ki, kendilerini kamuoyuna ‘CHP’li olarak tanıtan veya kamuoyunda CHP’li olarak bilinen kişiler de bulunuyor.

Özellikle aday belirleme sürecinde yoğun kara propagandaya rağmen, CHP yönetiminin, halkın büyük desteğini alan Sayın Battal İlgezdi’yi yeniden aday göstermesi, bu rant severleri rahatsız ettiğinden kara propaganda yaparak, hatta ve hatta AKP ile işbirliği yapacak kadar ilkesizliğe sürükledi.

‘İlgezdi tüm soruşturmalardan aklanarak çıktı’

2009 yılındaki yerel seçimlerde halkın büyük desteği ile Ataşehir Belediye Başkanı olan Sayın Battal İlgezdi’ye yönelik, muhtelif zamanlarda sahte belge, sahte imzalı ihbar mektupları, gizli tanıklar ile bazı iddialar gündeme getirildi. Bu iddialara ilişkin beş yıl içinde ilgili kurumların müfettişleri ve savcılıkça 43 ayrı soruşturma yapıldı.  Ne var ki, Başkan İlgezdi ve Ataşehir Belediyesi, bu soruşturmaların tamamından aklanarak çıktı. Kendilerini ‘AK’ olarak tanıtanlarla bunların işbirlikçileri’ bu resmi aklanma raporlarına rağmen, şimdi  karanlık köşelerde ürettikleri aynı konuları yeniden sosyal medyada gündeme getirmeleri, halkın iradesine, demokrasinin olmazsa olmazı dürüst seçime de ihanettir. 

 

‘CHP yönetimi bu kişilere en iyi cevabı verdi’

Bu ilkesiz insanların, sözde siyasetçilerin görmek istemedikleri olumlu çalışmaları ve aylardır sistemli olarak sürdürdükleri bu çirkin tezgaha rağmen, 5 yılda yeni kurulan bir ilçe olan Ataşehir’i ‘Yaşanabilir Çağdaş Kent’e dönüştüren Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi’yi yeniden aday gösteren CHP yönetimi, bu kişilere en iyi cevabı vermiş oldu.

 

‘Ataşehirliler en büyük cevabı 30 Mart’ta sandıkta verecek’

 

Bu ilkesiz siyasetçi ve tetikçilerinin görmediği, görmek istemediği bir önemli nokta var: ‘O da, 2009 yerel seçimlerinde Başkan Battal İlgezdi’ye sandıkta ‘Evet’ diyen Ataşehirliler…’ Şimdi Ataşehirliler, her platformda ve her koşulda, bu tetikçiler ve işbirlikçilerine bir kez daha cevap vermek için 30 Mart’a hazırlanıyor.

Dürüst, ilkeli, hiç kimseyi ötekileştirmeyen Ataşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Battal İlgezdi karşısında seçim kazanma şansları olmadığını bilenlerle, ayakta kalmak için Yalan Üretme Merkezi (YÜM)’nin gösterdiği hedeflere saldırmakla görevli, bu TSE damgalı tetikçilerin işbirliğine Ataşehirliler en büyük cevabı 30 Mart’ta sandıkta verecek.

Sonuçta; Başkan İlgezdi de 31 Mart sabahı;  ‘SİZLERİN DESTEĞİ İLE SİZİNLEYİM’ diyerek Ataşehirlilere hizmete devam edecek”

 

Son Güncelleme: 18.02.2014 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72