Ataşehir Belediyesi’nden Hastalara Yardım Eli

Ataşehir Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik ücretsiz sunduğu sosyal yardımlar devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi’nden Hastalara Yardım Eli

Ataşehir Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik ücretsiz sunduğu sosyal yardımlar devam ediyor.

19 Eylül 2019 Perşembe 10:31
Ataşehir Belediyesi’nden Hastalara Yardım Eli

Engelli ve hasta vatandaşların her zaman yanında olan Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların her türlü taleplerini karşılıyor.

Bu kapsamda ilçe sınırları içinde yaşayan yatağa bağımlı hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara; hasta yatağı, engelli vatandaşlara ise akülü ve tekerlekli sandalye, baston ile benzeri koltuk değneği desteğinde bulunarak çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor.

Hastaların ihtiyaç duydukları yardım destekleri vatandaşların evlerine gidilerek teslim ediliyor.

Bu amaçla yatağa bağımlı hastaların evdeki bakımına hastane tipi yatak vererek katkı sağlanmış olunuyor. Verilen uzaktan kumandalı yatakların hem sırt hem de ayak kısmı hareket ettirilebiliyor. Elektrikli hasta yatağı kumandayla kolaylıkla hastanın rahat edebileceği şekilde evine yerleştiriliyor. Böylece hastanın ve ona bakan kişilerin hayatının kolaylaşması sağlanıyor.

Vatandaşlar tarafından yapılan başvurular ve talepler Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından incelenip değerlendiriliyor. Değerlendirmeler Ataşehir Belediyesi’nin uzman sosyolog ve psikologları tarafından yerinde tespit edilerek yapılıyor. Uygun görülen hasta yatağı, tekerlekli sandalye yardımları en kısa sürede vatandaşlara ulaştırılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3