Ataşehir Belediye Meclisi'nde neşeli günler!

Geçtiğimiz dönem gerginliklerle geçen Ataşehir Belediye Meclisi yeni dönemle....

Ataşehir Belediye Meclisi'nde neşeli günler!

Geçtiğimiz dönem gerginliklerle geçen Ataşehir Belediye Meclisi yeni dönemle....

06 Mayıs 2014 Salı 16:45
Ataşehir Belediye Meclisi'nde neşeli günler!

Geçtiğimiz dönem gerginliklerle geçen Ataşehir Belediye Meclisi yeni dönemle birlikte neşeli oturumlara sahne oluyor! Mayıs ayının ilk oturumunda meclis birinci başkan Vekili Sadi Özata’nın gafları salondakileri güldürürken, salondaki kalabalık ise dikkat çekti.

Ataşehir Belediye Meclisi geçtiğimiz dönemin aksine yeni dönemde farklı bir imaj veriyor. Gerginlik ve kavgalarla geçen 2009 – 2014 Belediye Meclisi, Mart yerel seçimlerinin ardından yeni meclis üyeleri ile birlikte daha sakin geçiyor. Mayıs Ayı’nın ilk oturumunda yine eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu. İlk oturuma Melis 1. Başkan Vekili Sadi Özata’nın gafları damgasını vurdu.

Özata’nın gafları!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katıldığı oturumda önergelerin hepsi oy birliği ile başkanlık makamına ve ilgili komisyonlara havale edildi. Meclis Başkan Vekili Sadi Özata önergeleri okuyup oylamaya sunarken, sıralamayı zaman zaman şaşırdı. Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz ise sık sık araya girerken Özata’nın hatalarını düzeltti. Meclis Başkan Vekili Özata ise, halen acemiliği üzerinde atamadığını ve bu durumun birkaç oturum sonrasında düzeleceğini söyledi.

""

Bu ne kalabalık?!

Öte yandan meclisin ilk oturumu olmasına rağmen kalabalık bir izleyici grubu meclisi takip etti. Kalabalıktan dolayı basın mensupları görüntü almakta bile zaman zaman zorlandı. İlgili ilgisiz çok sayıda kişinin meclisi takip etmesinin, meclis üyelerini de rahatsız ettiği görüldü. Ataşehir Belediye Meclisi’nde yine bir ilk yaşandı. Anadolu Yakası’ndaki belediye meclis salonlarında ilk kez bir oda basın mensuplarına ayrıldı.

""

""

 

Son Güncelleme: 06.05.2014 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72