Ataşehir Belediye Meclisi startı verdi

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Ataşehir Belediye Meclisi ilk toplantısını...

Ataşehir Belediye Meclisi startı verdi

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Ataşehir Belediye Meclisi ilk toplantısını...

09 Nisan 2014 Çarşamba 13:13
Ataşehir Belediye Meclisi startı verdi

Ataşehir Belediye Meclisi startı verdi

Başkan İlgezdi daha iyi hizmet sözü verdi!

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Ataşehir Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Mecliste görev dağılımı yapıldıktan sonra yapılan ilk oturum dilek ve temennilerle geçerken Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yeni dönemde daha iyi hizmet sözü verdi.

Belediye Meclisi’nin 2. dönem ilk toplantısının açılış konuşmasını yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’de seçimlerin demokratik bir ortamda yapıldığını ve kazananın Ataşehir olduğunu söyledi. Başkan Battal İlgezdi, ‘Ataşehir’e çok iyi hizmetler vereceğimize inanıyoruz. Bu hususta hiçbir tereddüdümüz yok. Meclis üyesi arkadaşlarımın da bize destek vereceğine inanıyorum. Yapacağımız çalışmalar Ataşehir için hayırlı olacaktır" dedi.

""

Başkan İlgezdi’nin açılış konuşmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile çalışmalarını sürdüren Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekilliğine CHP’li Meclis Üyesi Sadi Özata, 2.Başkanvekilliğine de CHP’li İnan Bektaş seçildi. 2014 yılının ilk meclis toplantısını açan Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, yeni oluşan Ataşehir Belediye Meclisi’nin tüm Ataşehir halkına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Daha sonra Meclis ihtisas komisyonları ve encümen üyeliği seçimleri yapıldı. Toplantıda meclisin Salı ve Perşembe günleri saat 17.00’de toplanması da oy birliği ile kararlaştırıldı.

Son Güncelleme: 09.04.2014 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72