Aşkın Şit, iş adamlarıyla ‘zirve' yaptı

Aşkın Şit başkanlığındaki Xımıli (Otbiçen) Köyü Derneği dayanışma gecelerinde...

Aşkın Şit, iş adamlarıyla ‘zirve' yaptı

Aşkın Şit başkanlığındaki Xımıli (Otbiçen) Köyü Derneği dayanışma gecelerinde...

12 Haziran 2014 Perşembe 15:30
Aşkın Şit, iş adamlarıyla ‘zirve' yaptı

Aşkın Şit başkanlığındaki Xımıli (Otbiçen) Köyü Derneği dayanışma gecelerinde aldıkları kararı hayata geçirmek, mülkiyet sorununu gidermek için  iş adamları ile bir araya geldiler.

 

Aşkın Şit yönetimindeki Xımıli (Otbiçen) Köyü Derneği, bölgenin önde gelen iş adamlarıyla Ataşehir Sahan Restoran’da zirve yaptı. Otbiçen Köyü Derneği,  2013 yılında yaptığı dayanışma  gecesi ile üyeleriyle bir araya gelmiş ve yapılan etkinlikte 20.000 TL bağışla İş Adamı Yakup Süt en büyük katkıyı yapmıştı.

""

Dernek, dayanışma gecelerinde aldıkları kararı hayata geçirmek, mülkiyet sorunun nihayete erdirmek  için iş adamları ile bir araya geldiler.

Toplantıya Hoç-Fed Başkanı Yakup Mavzer, yönetimden Bülent Kılıç, İş Adamı Yakup Süt'ü temsilen Yusuf Süt, Güven-Türkan Yılmaz Çifti, Tekstil sektörünün önde gelen iş adamlarından Doğan Öztürk, Ali Rıza Mavzer  gibi birçok Hoçvanlı iş adamı yanında Volkan Kaya, Taner Tekin gibi işadamları da katıldı.

 

Dernek Başkanı Aşkın Şit, amaçlarının gelenek ve göreneklerini İstanbul gibi metropol bir şehirde yaşatmak olduklarını söyledi. Başkan Şit,  “Ben ve ekibim ilk göreve geldiğimizden bu yana hep dedik ki önce kendimize ait bir dernek merkezi.  Derneğimizin bir yeri olmalı. Sizin gibi çok değerli iş adamlarımızın olduğu yerde bizim sırtımız yere gelmez” dedi.

Derneklerine yaptıkları katkıdan dolayı İş Adamı Yakup Süt'e gecenin sonunda plaket verildi. Süt'ün plaketini kardeşi Yusuf Süt aldı. İşadamı Yusuf Süt, “Hoçvan büyük bir ailedir. Bu ailenin bir bütün olarak sorunlarının çözülmesinde üstümüze düşen neyse gücümüz oranında yaptık, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

""

Son Güncelleme: 12.06.2014 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3