Aşkın Şit: Artık Kocaman Bir Aile Olduk

Ardahan Merkez Kilimli Köyü Derneği geçtiğimiz günlerde bölgenin seçkin iş..

Aşkın Şit: Artık Kocaman Bir Aile Olduk

Ardahan Merkez Kilimli Köyü Derneği geçtiğimiz günlerde bölgenin seçkin iş..

18 Şubat 2014 Salı 15:33
Aşkın Şit: Artık Kocaman Bir Aile Olduk

Aşkın Şit: Artık Kocaman Bir Aile Olduk

Ardahan Merkez Kilimli Köyü Derneği geçtiğimiz günlerde bölgenin seçkin iş adamları ve siyasetçileri bir araya getirdi. Bostancı Green Park Otel’de düzenlenen gece hem katılım hem de coşkusuyla amacına ulaştı.

Bölgenin en etkin ve faal derneklerinden olan Ardahan Merkez Kilimli Köyü Derneği yine önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren dernek başkanı Aşkın Şit, bölgenin seçkin iş adamları ve siyasetçilerini yemekte buluşturdu. Programa; İstanbul CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak,Bölgenin sevilen İşadamı Yakup Süt, Ottoman Balıkçısı Restoran işletmesi sahibi Derviş Deli, (KARDER) Ataşehir Dernek Başkanı Orhan Çerkez, (AREV)Vakfı Başkanı İlter Avşar ve Fuat Avşar gibi isimler katıldı.

""

Şit: Üzüntünüz Üzüntümüz Sevinciniz Sevincimiz Olacak

Kilimli Köyü Dernek Başkanı Aşkın Şit gecede yaptığı konuşmasında şunları söyledi: İstanbul doğuyu batıya birleştiren yetmiş iki milleti barındıran yaşaması zor kocaman bir şehir. Hepimiz doğduğumuz ve büyüdüğümüz topraklardan bu büyük şehre çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakabilmek için geldik. Ama biliyoruz ki bu şehrin sorunları da büyük. İşte biz bu derneğin çatısı altında kenetlenip tek yumruk olarak sorunların üstesinden gelmek için buradayız. Acılarınıza ortak olup azaltacağız mutluluğumuzu paylaşarak çoğalacağız” dedi.

""

İlgezdi: Eskiden dernekçilik yoktu sadece hemşericilik vardı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise selamlama konuşmasını dernekçilikle ilgili dikkat çeken bilgiler paylaştı. İlgezdi, “Ben bu şehre geldiğimde daha çocuktum. Eskiden böyle dernekçilik falan yoktu. Sadece hemşericilik vardı. Ama şimdi her yörenin kendine göre cemiyetleri var buda bizim için sevindirici bir durum. Bu  sayede herkes bir birini tanıma fırsatı buluyor. Aşkın kardeşimizin de güzel yüreğine inanıyorum. sizlerde destek olursanız yapamayacağı iş kalmaz” dedi 

Programın sonunda dernek Başkanı Aşkın Şit Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye onur plaketi takdim etti.  Yerel sanatçıların da sahne aldığı gecede, katılan misafirler halaylar çekerken, açık arttırmaya sunulan Kaz da iş adamı Yakup Süt tarafından 25 bin TL’ye satın alındı. 

 

""

""

""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 18.02.2014 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72