ASKER AİLELERİNE DESTEK

Çekmeköy Belediyesi vatani görevini yapmak için askerde olan gençlerin ailelerine asker aylığı yardımında bulunuyor.

ASKER AİLELERİNE DESTEK

Çekmeköy Belediyesi vatani görevini yapmak için askerde olan gençlerin ailelerine asker aylığı yardımında bulunuyor.

16 Şubat 2018 Cuma 10:47
ASKER AİLELERİNE DESTEK

Hayatın her alanında vatandaşların yanında olmak için çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Çekmeköy Belediyesi, vatani görevini yapan Mehmetçiklerin ailelerine asker aylığı yardımında bulunuyor. 4109 sayılı Asker Ailelerine Yardım Hakkında Kanun kapsamında silahaltına alınan askerlerin evli ise eşinin, değil ise anne veya babasının başvurması üzerine dosyalar hazırlanıyor, hazırlanan dosyalar belediye encümenine karar alınmak üzere havale ediliyor. Encümen çalışmalarının ardından ailelere yardım yapılıyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Vatani görevini yapan Mehmetçiklerimizin ailelerine kanunlar kapsamında maaş yardımı yapıyoruz. Yine gençlerimiz askere gitmeden önce askerde ihtiyaç duyacakları eşyaların bulunduğu bir çanta hediye ediyoruz. Çantada tıraş takımı, kişisel temizlik malzemeleri, havlu, çamaşır ve çorap bulunuyor. Bu hizmetlerimizden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız 312 44 44 numaralı seri nokta birimimizden bilgi alabilirler. Görevini başarılarla dolu, sağlıklı, sıhhatli bir şeklide tamamlayıp ailelerine kavuşmaları dileğiyle tüm Mehmetlerimize hayırlı tezkereler diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72