ARTVİNLİLER 'HAKAN BEKAR' DEDİ

ARTVİNLİLER 'HAKAN BEKAR' DEDİ

29 Ekim 2021 Cuma 12:39
ARTVİNLİLER 'HAKAN BEKAR' DEDİ

Artvin Dernekler Federasyonu (ARDEF) genel kurulunda yapılan seçimde Hakan Bekar, federasyon başkanlığına seçildi. Başkan Bekar, ‘’Artvin ve Artvinli hemşerilerimiz için güzel işler yapacağımıza inancım tamdır’’ dedi.

Artvin Dernekler Federasyonunun 3. Olağan Genel Kurulu Ataşehir Cemal Süreya Salonu’nda yapıldı. Genel kurulunda, federasyonun bütçe ve denetim raporlarının ibra edilmesinin ardından geçilen seçimde başkanlık için Hakan Bekar ve Metin Kar yarıştı. Divan başkanlığını Ali Cihat Işık, divan başkan yardımcılığını Dursun Atabek, katip üyeliklerini ise Fatma Aslan ve Şerafettin Bilgili yaptı.

İki LİSTE HEYACAN OLUŞTURDUFederasyonuna bağlı 8 dernek üye delegelerinin oy kullandığı seçimde, Hakan Bekar oyların çoğunluğunu alarak ARDEF’in başkanı seçildi. Yapılan seçimde 85 oy kullanıldı. Hakan Bekar’ın listesi 42 oy alırken, Metin Kar’ın listesi 33 oy aldı. Artvin Dernekleri Federasyonu yeni Genel Başkanı Hakan Bekar, sonucun açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür metni yayınladı.

‘’GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ’’

Başkan Bekar şu açıklamalarda bulundu:

“Genel Başkan adayı olduğum Artvin Dernekler Federasyonu’nun (ARDEF) seçimini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Seçim sonucunda ben ve değerli yol arkadaşlarımı seçerek bize yetki ve görev veren delegelerimize, katılım sağlayan tüm Artvin sevdalısı hemşerilerimize, görevi devralacak olduğum Ferman Erşahin ve ekininin bugüne kadar ki tüm değerli emeklerine, hizmet için yarıştığımız Metin Bey ve ekibine, değerli divan başkanımız Cihat Işık ve divan üyelerine, Mersin´den gelerek Genel Kurulumuzu daha da şenlendiren Artvinli hemşerilerimize cani gönülden teşekkür ederim.

Birlik ve beraberlik içinde Federasyonumuzu daha da güçlendirerek Artvin ve Artvinli hemşehrilerimiz için güzel işler yapacağımıza inancım tamdır. Yolumuz açık olsun. Sevgi ve saygılarımla“

Yapılan olağan kurulun ardından yeni yönetim listesi şöyle oluştu;

Son Güncelleme: 30.10.2021 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3