ARDAHANLILAR MALTEPE SAHİLİNE AKIN ETTİ

Ardahan Dernekler Federasyonu'nun öncülüğünde Maltepe sahilinde gerçekleştirilen ‘1. Ardahan'ı Tanıtma Günleri'ne 4 gün içinde 1,5 milyon insan katıldı.

ARDAHANLILAR MALTEPE SAHİLİNE AKIN ETTİ

Ardahan Dernekler Federasyonu'nun öncülüğünde Maltepe sahilinde gerçekleştirilen ‘1. Ardahan'ı Tanıtma Günleri'ne 4 gün içinde 1,5 milyon insan katıldı.

01 Aralık 2017 Cuma 11:01
ARDAHANLILAR MALTEPE SAHİLİNE AKIN ETTİ

Türkiye'nin Kafkaslara açılan kapısı konumunda ki 75 plakalı kenti Ardahan benzeri şimdiye kadar görülmemiş bir katılımın olduğu büyük organizasyon ile İstanbul'a ve tüm Türkiye'ye tanıtıldı.

4 GÜNDE 1,5 MİLYON İNSAN KATILDI

İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu'nun (ARDA-FED) organize ettiği Ardahan'ı Tanıtma Günleri'ne 4 gün içinde 1,5 milyon insan katılarak Ardahan'ı yakından tanıma imkanı buldu. Ülkenin kırmızı et deposu konumunda ki kenti tanıtmak, Kafkas arısının ürettiği balı tattırmak, güzelim yaylalarında elde edilen sütle yapılan kaşarı yedirmek ve en önemlisi Ardahanlı yazarları, aydınları kültürel alanda buluşturmak için mücadele eden ve bir ilke imza atan Ardahan Dernekler Federasyonu herkesin takdirini kazandı. Ardahanlıların göğsünü kabartan etkinliğe birçok siyasetçi ve üst düzey bürokratın yanı sıra yaklaşık bir buçuk milyon insan katıldı.

ORGANİZASYONA İLTER AVŞAR DAMGASI

Cafe Restaurant, İstanbul Maltepe sahilinde yapılan Ardahan tanıtım günleri etkinliğinin açılışında misafirlere yaptığı Kaz ikramı ile adından söz ettirdi. Avşar Cafe Restaurant, etkinlik alanına komşu olmasından dolayı İstanbul dışından gelen Ardahanlıların da ağırlandığı mekan haline geldi. Avşar Cafe Restaurant sahibi ve aynı zamanda Ardahan Eğitim Vakfı Başkanı olan İlter Avşar, 1. Ardahan Tanıtım Günleri''ne sponsor olarak açılışta Kaz ikramında bulunup Ardahanlı hemşerilerini kendi mekanında geç saatlere kadar ağırlayıp ikramlarda bulunarak destek oldu.

Anahtar Kelimeler:
MaltepeKarsArdahan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72