Ardahanlı Melike Taşçı'ya Tuzla Kaymakamı'ndan destek sözü

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Taşçı'yı hastanede ziyaret etti. Çalışır; "Devlet olarak yavrumuzun tedavisini sağlayacağız" dedi.

Ardahanlı Melike Taşçı'ya Tuzla Kaymakamı'ndan destek sözü

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Taşçı'yı hastanede ziyaret etti. Çalışır; "Devlet olarak yavrumuzun tedavisini sağlayacağız" dedi.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 15:21
Ardahanlı Melike Taşçı'ya Tuzla Kaymakamı'ndan destek sözü

Ardahan'da kardeşinin oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu yaralanan ve felç olan Melike Taşçı'nın tedavisine İstanbul'da devam ediliyor. Küçük kızı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Kaymakam Ali Rıza Çalışır, 6.sınıf öğrencisi olan Melike'ye tedavisi süresince özel eğitim alarak arkadaşlarından geri kalmayacağı sözünü verdi.

Ardahan'da geçtiğimiz yıl kardeşinin oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu yaralanan ve felç olan Melike Taşçı'nın İstanbul'da tedavisine devam ediliyor. Tuzla Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Melike'yi, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ziyaret ederek son durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakam Çalışır'a ziyaretinde Tuzla Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selçuk Bozhalil ve ekibi eşlik etti. Melike'nin yatmaktan vücudunda oluşan yaralarında iyileşmeye başladığı öğrenildi.

Kaymakam'dan Küçük kıza eğitim sözü

Kaymakam Çalışır'ın kendisini ziyaret etmesinden ve tedavi masraflarını karşılamasından memnun olan küçük Melike, kaymakam Çalışır'a bir buket çiçek verdi. Bunun üzerine duygulanan Kaymakam Çalışır, Melike'nin elini öperek teşekkür etti. 6.sınıf öğrencisi olan Melike'ye tedavisi süresince özel eğitim alarak arkadaşlarından geri kalmayacağı sözünü veren Kaymakam Çalışır, daha sonra küçük Melike'nin anı defterine duygularını yazdı.

"Devlet olarak yavrumuzun tedavisini sağlayacağız"

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır,"Melike kızımızın son durumunu yerinde görmek ve öğrenmek için ziyarette bulunuyoruz. Çocuğumuzun tedavisini devlet olarak biz üstlendik. Maddi olarak gelirlerinin olmadığını tarafımıza bildirdiler. Biz de devlet olarak yavrumuzun tedavisini sağlayacağız. Yavrumuza Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72