ALEVİ VAKIFLAR FEDERASYONU GENEL KURULUNU YAPTI

ALEVİ VAKIFLAR FEDERASYONU GENEL KURULUNU YAPTI

11 Nisan 2018 Çarşamba 13:58
ALEVİ VAKIFLAR FEDERASYONU GENEL KURULUNU YAPTI

Kartal Cemevi’ndeki 6. Olağan Kurultaya cemevi başkanlarından; Zeki Kaya, Hasan Ateş, İsmet Doğan, Hakkı Ergin, Yavuz Olağan, hıdır Akbayır, nimet Karabulut, Erdoğan Döner, İsmail Kılıç, İsmail Küçükcan, Ali Şimşek, Selami Sarıtaş, Kemal Berk, Ali Diştan, Muharrem Odabaş, Sadık Genç, Remzi Akbulut, Doğan Kaarduman, İsmail Korkmaz, Ergün Tuluk, Yaşar Duran, Hüseyin Gül katıldı.


Cem Vakfı Genel Müdürü Hıdır Akbayır başkanlığında oluşan Divan Kurulu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. AVF Genel Başkanı Remzi Akbulut'un açılış konuşması ardından, Alevi Dernekleri Vakfı Başkanı Zeynel Şahan, KCEV Başkanı Selami Sarıtaş, Eskişehir H.Bektaş Veli Vakfı YKÜ İlyas Küçükcan birer selamlama konuşması yaparak Alevilerin yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler. Daha sonra Yönetim ve Denetleme Kurulu raporları okunarak oy birliği ile ibra edildi. Ardından tahmini bütçe okundu ve ibra edildi.

Daha sonra dilek ve temenniler maddesine geçildi. AVF Yeni Dönem Yönetim Kurulu'na tekrar seçilen Remzi Akbulut, katılımcılara yaptığı teşekkür konuşmasında, “6.Olağan Genel Kurul Toplantısı birlik, beraberlik ve dayanışmanın ruhunun verdiği güç ve inançla daha çok çalışacağız” dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU ŞU ÜYELERDEN OLUŞTU: Başkan: Remzi Akbulut. Asil Üyeler: Erdoğan Döner, Selami Sarıtaş, Yavuz Olağan, İlhan Eren, Hüseyin Gül, İsmail Kılıç, Haydar Bakİ Doğan,

Yedek Üyeler: Ali Nevruz, Muharrem Odabaşı, Alişan Baran, Ergün Toluk

Denetleme Kurulu Asil: Hıdır Ovaçin, Abdullah Bezek, Kemal Berk.
Yedek Üyeler: Ali Yaldız, Yakup Taşelmas, salim Demir,

Disiplin Kurulu Üyeleri: Zeki Ünal, İsmet Erdoğan, Sadık Genç, Nimet Karabulut, Ali Diştan..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3