Alemdağ Ormanları'nda örnek uygulama

Alemdağ Ormanları'nda yürüyüş ve spor yapanlara kolaylık sağlamak amacı ile...

Alemdağ Ormanları'nda örnek uygulama

Alemdağ Ormanları'nda yürüyüş ve spor yapanlara kolaylık sağlamak amacı ile...

15 Mayıs 2014 Perşembe 12:20
Alemdağ Ormanları'nda örnek uygulama

Alemdağ Ormanları’nda yürüyüş ve spor yapanlara kolaylık sağlamak amacı ile yürüyüş parkur tabelaları hazırlanıyor. Tüm orman işletme müdürlüklerine örnek olacak bu uygulama takdir topladı.

 

Alemdağlı işadamları ve Alemdağ Orman İşletmeciliği el ele vererek örnek bir uygulama başlatıyor. Alemdağ Ormanları’nda 3 ayrı yürüyüş ve bisiklet parkuru bulunuyor. Ancak yön gösteren parkur tabelalarının olmaması sporcular ve vatandaş için büyük sıkıntı oluşturuyordu. Ancak yapılan proje ile bu sorun ortadan kalkacağı gibi insanların spor yapmalarını da teşvik edecek.  Yürüyüş parkurlarının tabelaları hazırlanıyor yakında yerlerine monte edilecek.

Alemdağ Orman İşletme Müdürü Abdullah Duman Bey, “Ormanı bekçi değil sevgi korur” diyerek yapılacak uygulamanın önemine değindi.  Alemdağlı işadamlarının İstanbul’un akciğerleri Alemdağ Ormanları’nda, orman işletmesi ile birlikte hazırladıkları yürüyüş parkurları doğa severlerin takdirini toplayacak.

""

Son Güncelleme: 15.05.2014 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72