AKTAŞ VE ŞAHİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İstanbul Gündemi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Göksenin Aktaş ile Hacer Şahin bir ömür boyu sürecek mutluluklarına ‘Evet’ dedi.

AKTAŞ VE ŞAHİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İstanbul Gündemi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Göksenin Aktaş ile Hacer Şahin bir ömür boyu sürecek mutluluklarına ‘Evet’ dedi.

22 Kasım 2021 Pazartesi 15:45
AKTAŞ VE ŞAHİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

21 Kasım’da gerçekleşen nikah töreninde Göksenin Aktaş ve Hacer Şahin’i, ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. Çiftin nikahını kıyan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, genç çifte bir ömür mutluluklar dileyerek nikâhlarını kıydı. Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, ‘‘Çok kıymetli Şahin ve Aktaş ailelerinin kıymetli evlatları Hacer Şahin ve Göksenin Aktaş’ın bu güzel nikah akdini siz değerli misafirlerimizin şahitliğinde gerçekleştirdik. Rabbim iki cihanda saadet nasip eylesin. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.’’ dedi. Atılan imzalar sonrasında Başkan Yıldırım, evlilik cüzdanını da geline takdim etti.

AKTAŞ: ‘‘İYİ Kİ VARSINIZ’’

Nikâh töreninde konuşan İstanbul Gündemi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Göksenin Aktaş kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Aktaş, ‘‘Dünya evine girdiğimiz bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan değerli konuklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Buraya gelemeyen ancak telefonla arayan, telgraf çeken veya çiçek gönderen tüm dostlarımıza da teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.’’ İfadelerini kullandı.

YOĞUN BİR KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği nikâh töreninde iş insanı, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu birçok önemli isim bir araya geldi. Bizde Flashaber Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72