Akşemsettin Parkı açıldı

Sultanbeyli'de Akşemsettin Parkı yapılan açılışla vatandaşların kullanımına...

Akşemsettin Parkı açıldı

Sultanbeyli'de Akşemsettin Parkı yapılan açılışla vatandaşların kullanımına...

19 Eylül 2014 Cuma 17:26
Akşemsettin Parkı açıldı

Sultanbeyli’de Akşemsettin Parkı yapılan açılışla vatandaşların kullanımına sunuldu. Çocuklar açılışta doyasıya eğlendi.

Sultanbeyli Belediyesi yaptığı çalışmalarla ilçe sakinlerine yeni yaşam alanları oluşturuyor. Bu kapsamda kısa süre önce çalışmaları başlayan Akşemsettin Parkı, yapılan törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli’ye hizmet etmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Bizler sizlerden aldığımız destekle geçtiğimiz dönemde yaptığımız yatırımlardan daha fazlasını bu dönemde ilçemize yapmayı amaçlıyoruz. İlçemize mahallemize yaptığımız yatırımları sürdüreceğiz. Yeni parkımızı mahalle sakinlerimize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ediyoruz” dedi. Akşemsettin Parkı 3 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edildi. İçerisinde basketbol sahası, futbol alanı, fitness alanı ve oyun gruplarının bulunduğu park, bittiğinde mahalleye değer katacak. 

""

Açılış programına katılan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç’te, “Bugün belediyemizin yaptığı güzel bir parkın açılışındayız. Sizlere bize verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Verdiğiniz destekler sizlere yatırım olarak geri dönüyor. Sultanbeylimiz gelişiyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Keskin, yeni parkı çocuklarla birlikte hizmete açtı. Başkan Keskin açılışın ardından bir süre çocuklar ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Son Güncelleme: 19.09.2014 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3