Akıncılılar Üsküdar’da buluştu

Akıncılılar Üsküdar’da buluştu

23 Ekim 2018 Salı 14:41
Akıncılılar Üsküdar’da buluştu

Sivas Akıncılar İlçesi ve Köyleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 13. Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleşti. 21 Ekim Pazar günü Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı mavi salonda gerçekleşen Genel Kurula, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit, AK Parti Sivas eski Milletvekili Ali Turan ve Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Doğan katıldı.

Dernek Başkanı Bayram Varol’un yeniden seçildiği kongrede birer selamlama konuşmaları yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Varol’un öncülüğünde birlik beraberlik içinde hareket eden memleket sevdalısı Sivas Akıncılıları tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3