“Aile Haftası”nda yaşlıları unutmadı

Ataşehir Belediyesi çalışanları, her yıl 15–21 Mayıs tarihleri arasında...

“Aile Haftası”nda yaşlıları unutmadı

Ataşehir Belediyesi çalışanları, her yıl 15–21 Mayıs tarihleri arasında...

21 Mayıs 2014 Çarşamba 17:26
“Aile Haftası”nda yaşlıları unutmadı

 

Ataşehir Belediyesi “Aile Haftası”nda yaşlıları unutmadı

 

Ataşehir Belediyesi çalışanları, her yıl 15–21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Aile Haftası kapsamında Ataşehir’deki yaşlı bakım merkezlerini ziyaret ediyor.

 

Ataşehir Belediyesi adına, yaşlılara hem saygı ve sevgileri sunmak hem de onların yalnız olmadıklarını hatırlatmak için, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ile Sosyal Yardım İşler Müdürü Duygu Övür ve belediye çalışanları ziyaretlerine Kayışdağı Darülaceze Kampüsü’nde başladı.

 

Yaşlıları ziyaret eden belediye çalışanları, onlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi ve karanfil dağıttı.

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de, 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Aile Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, “ Dünyada ve ülkemizde aileye ve aile değerlerine yönelik duyarlılığın ve çalışmaların karşılığını bulacağına, tüm kalbimle inanıyorum. Ataşehir Belediyesi olarak her zaman ailelerimizin ve tüm yaşlılarımızın yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 21.05.2014 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3