Adalar'da yeni meclis toplandı

30 Mart 2014 günü gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda Adalar Belediyesi...

Adalar'da yeni meclis toplandı

30 Mart 2014 günü gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda Adalar Belediyesi...

20 Nisan 2014 Pazar 13:42
Adalar'da yeni meclis toplandı

30 Mart 2014 günü gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda Adalar Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen yeni meclis üyeleri ilk toplantılarını, Adalar Belediye Meclis Salonu'nda yaptı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç Başkanlığında yapılan toplantıya meclis üyeleri; Mahmut Yerlikaya, Kazım Şakar, Mürvet Çıdam, Hüseyin Şahin, Senecer Demirel, Avedis Kevork Hilkat, İsmail Gül, Kemal Kil, Hüseyin Çulban, Ramazan Dokuzkardeş ve Hayrabet Toplayıcı katıldı.

1 dakikalık saygı duruşuyla başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Atilla Aytaç, yeni seçilen üyelerimizle birlikte Adalılarımıza barış içinde kardeşlik içinde sıcak, siyasetten uzak bir şekilde hizmet vereceklerini söyledi. Adalarda yaşanan sıkıntıların tüm ada halkını ilgilendirildiğini sözlerine ekleyen Aytaç, bu sorunların çözümünde tüm meclis üyeleriyle birlikte çözüm odaklı çalışacaklarını söyledi. Yasa gereği en genç meclis üyesi olarak divan katipliğine Av. Kemal Kil ve Ramazan Dokuzkardeş'in geçmesiyle birlikte gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Yapılan seçimler sonucunda Başkan Vekilliğine Kazım Şakar. 2. Başkan vekilliğine Sencer Demirel Divan Katipliğine; Asil: İsmail Gül ve Mürvet Çıdam. Yedek: Hüseyin Şahin ve Avedis Kevork Hilkat. Daimi Encümen Üyeliğine: Mürvet Çıdam, Hüseyin Şahin Plan Bütçe Komisyon Üyeliğine: Sencer Demirel, Avedis Kevork Hilkat ve Kemal Kil İmar Çevre ve Sağlık komisyonu Üyeliğine: Kazım Şakar, Mahmut Yerlikaya ve Hayrabet Toplayıcı Hukuk Komisyonu'na: Mahmut Yerlikaya, İsmail Gül ve Kemal Kil seçildi.

Gündemin diğer maddeleri olan 2013 Yılı Faaliyet Raporu, Denetim Komisyonu Raporu, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Plan proje Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifleri de kabul edilerek onaylandı.

Adalar Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısı 5 Mayıs Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.

 

Son Güncelleme: 20.04.2014 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3