Adalar Müftüsü Başkan Can'ı ziyaret etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda...

Adalar Müftüsü Başkan Can'ı ziyaret etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda...

03 Haziran 2014 Salı 15:26
Adalar Müftüsü Başkan Can'ı ziyaret etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Şehit Seyit Hasan Vakfı Başkanı Recep Ulutaş ve Adalar Müftüsü Faruk Tut, Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Samimi bir havada geçen nezaket ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Vakfı Başkanı Recep Ulutaş ve Adalar Müftüsü Faruk Tut’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Sancak Belde Belediye Başkanı Nusret Koçin’den ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret eden, Bingöl İli Sancak Beldesi Belediye Başkanı Nusret Koçin ve beraberindekiler hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bingöl İli Sancak Beldesi Belediye Başkanı Nusret Koçin ve beraberindekiler, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret ederek, 3. dönemde de başarılarının devamını diledi. Misafirleriyle bir süre sohbet eden Başkan Hasan Can, Sancak Belde Başkanı Nusret Koçin ve beraberindekilere teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karadeniz Konfederasyonları Genel Başkanı Tahsin Usta’dan ziyaret

Karadeniz Konfederasyonları (KARKON) Genel Başkanı Tahsin Usta, Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti ve kendisine ‘Hayırlı olsun ve başarılarının devamı’ dileklerinde bulundu. Başkan Hasan Can ise, Sivil Toplum Kuruluşları’nın önemini ve çalışmalarını takdir ettiğini belirterek kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Can, ziyaretten  duyduğu memnuniyeti  de dile getirdi.

DES Sanayi Site Yönetimi’nden Başkan Hasan Can’a ziyaret

DES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkanı Hasan Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret eden, DES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri 3. dönemde yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti. Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Can, Des Sanayi Sitesi Yöneticileri’ne teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 03.06.2014 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3