219 öğrenciye burs sevinci

İstanbul'da eğitim gören üniversite öğrencilerine İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından burs verildi.

219 öğrenciye burs sevinci

İstanbul'da eğitim gören üniversite öğrencilerine İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından burs verildi.

25 Ekim 2017 Çarşamba 14:12
219 öğrenciye burs sevinci

Erzurumluların İstanbul'daki baba ocağı diye anılan Kadıköy'deki, İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yılda, İstanbul'da eğitim gören üniversite öğrencilerine burs desteğini sürdürdü. Burs alan 219 genç Dadaşlara, vakıf yönetimi tarafından vakıf binasında yapılan sabah kahvaltısı sonrası burs dağıtımı gerçekleşti.
İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı'ndan 2017 / 2018 Eğitim ve Öğretim yılında burs almaya hak kazanan öğrenciler pazar sabahı kahvaltıda Vakıf Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.
Vakıf Yönetimi tarafından burs alan öğrencilere Eylül-Ekim aylarına ait olan iki aylık burs ödemesi yapıldı.
Vakıf Başkanı A.Hadi Atalar, Başkan Yardımcısı Cevat Karakelleoglu Vakıf Yöneticileri Abdullah Atalar, Cemil Hakan kılıç, Neslihan Arzu Keteci ve Kerem Şengel'in katıldığı kahvaltıda Yöneticiler öğrencilerle birebir ilgilenerek her konuda desteğe açık olduklarını belirttiler. Vakıf yöneticileri, burs alan öğrencilere Vakfın geçmişi ve bugünkü faaliyetleri konusunda bilgi verdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72