19 Ekim Muhtarlar Günü Kartal’da Kutlandı

Kartal’da görev yapan muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

19 Ekim Muhtarlar Günü Kartal’da Kutlandı

Kartal’da görev yapan muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

20 Ekim 2017 Cuma 12:10
19 Ekim Muhtarlar Günü Kartal’da Kutlandı

Kartal Meydanı’ndaki tören, Kartal Kaymakamlığı, Kartal Belediyesi ve Kartal Muhtarlar Derneği’nin organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Kartal İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarı Salim Coşar’ın 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Törenin ardından katılımcılar, muhtarlar için düzenlenen kahvaltı için Yakacık’a geçti. Kahvaltıya Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü temsilen Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Seçkin, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Kartal Müftüsü Mustafa Baytar, Kartal İlçe Nüfus Müdürü Ülker Aygün Saraç, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Kartal Kadastro Müdürü Harita Yüksek Mühendisi Mahmut Gültekin, Kartal Tapu Müdürü Duygu Balkan, Kartal Kaymakamlığı Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Özkul, Kartal Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar, Kartal Mahalle Muhtarları, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Çağatay Akalın ve Kartal’daki spor kulüplerinin başkanları katıldı.

Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar, kahvaltıda yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bugün buraya gelerek Muhtarlar Günü’nü kutlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl, Muhtarlar Günü’nün 3’üncüsünü kutluyoruz. Bunun biz muhtarlar için oldukça önemli olduğunu belirtmek isterim. 2009 yılından bugüne her ay düzenli olarak bizlerle bir araya gelerek Türkiye’de bir ilke imza atan Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e bize verdiği destek için de tüm muhtar arkadaşlarım adına ayrıca teşekkür ediyorum."

"Muhtarlarımız, demokrasinin kılcal damarlarıdır "

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ise programda yaptığı konuşmada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek her ay düzenli olarak yaptığı Muhtarlar Toplantısı’na değindi. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, konuşmasını şöyle sürdürdü: ”Çok kıymetli muhtarlarımız, Kartallı hemşerilerimiz, Sayın Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, Balkanlarda kardeş kentlerimizdeki soydaşlarımızla bir araya geldiği için bugünkü etkinliğimize katılamadılar. Ancak benden sevgi ve selamlarını iletmemi ve gününüzü yürekten kutladıklarını söylememi istediler. Ben de sizlerin gününüzü yürekten kutluyorum. Kartal için çalışıp çaba gösterdiğinizi yakinen biliyorum. Mahallenizdeki tüm sorunların çözümü için bizlerle beraber çalışıyorsunuz, mahallenizdeki tüm sorunları en iyi bilenler sizlersiniz. Muhtarlar, Kartal Belediyesi için demokrasinin kılcal damarlarıdır. Hak ettiğiniz gerçek değere ve özlük haklarınıza mutlaka kavuşacaksınız. Biz Kartal Belediyesi olarak muhtarlarımıza çok değer veriyor, sizlerin başarısını canı gönülden istiyoruz. Gününüzü bir kez daha kutluyorum.” Kartal Kaymakamı Cemil Aksak da dayanışma ve dostluk mesajları verdiği konuşmasında şunları dile getirdi : “Vatandaşlar, muhtarlarımız sayesinde işlerini hızlı ve kolay bir şekilde halleder. Ben, bu masanın etrafında olan tüm arkadaşların her zaman dayanışma ve dostluk içerisinde olmasını diliyorum. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, herkese başarılı çalışmalar diliyorum.”

Programın ardından muhtarlar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Başkan Vekili Gülcemal Fidan’ı makamında ziyaret ederek verdikleri destek için kendilerine teşekkür etti. Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan da muhtarların ziyaretinden yaşadığı memnuniyeti ifade ederek her birine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72