14 bin 800 hak sahibi tapuya kavuşuyor

Pendik Belediyesi sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Çamçeşme,...

14 bin 800 hak sahibi tapuya kavuşuyor

Pendik Belediyesi sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Çamçeşme,...

19 Şubat 2014 Çarşamba 17:14
14 bin 800 hak sahibi tapuya kavuşuyor

Pendik Belediyesi sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Çamçeşme, Güllübağlar ve Kavakpınar mahalleleri için tapu dağıtımına başlıyor. Binlerce vatandaşı ilgilendiren uygulama kapsamında 7 Mart 2014 tarihinden itibaren tapular sahiplerini bulacak.

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve ekibi programlı imar uygulamalarını titiz bir çalışmayla sürdürüyor. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünce yürütülen imar uygulamaları ile ilçedeki yapılaşmalar bölge halkına yakışır bir nitelik kazanıyor. Buna göre Çamçeşme, Güllübağlar ve Kavakpınar mahalleleriyle Doğu Mahallesinin belirli bir kısmını kapsayan alanda imar uygulamaları tamamlandı. 7 Mart 2014 tarihi itibariyle 4 bin 120 imar parselini kapsayan alanda hisseler sahiplerini bulacak. Uygulamayla 14 bin 800 kişiye tapuları verilecek. Tapu dağıtımına başlanmasıyla birlikte ilk tapu,  inşaatına başlanan Kavakpınar Semt Merkezinin olacak.

İstanbul’da imar sorununu çözmedeki hızıyla öne çıkan Pendik Belediyesi’nde 7 Mart 2014 itibariyle vatandaşlar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne başvurarak tapularını alabilecek.

 

Son Güncelleme: 19.02.2014 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72