111. Muhtarlar Toplantısı İftarla Gerçekleştirildi

111. Muhtarlar Toplantısı İftarla Gerçekleştirildi

31 Mayıs 2018 Perşembe 12:28
111. Muhtarlar Toplantısı İftarla Gerçekleştirildi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009 yılında başlattığı ve her ayın ilk haftasında düzenlenen muhtarlar toplantısının 111.si, Ramazan ayı olması nedeniyle iftar yemeği ile birlikte gerçekleştirildi. Başkan Altınok Öz’ün ev sahibi olduğu iftar yemeğine, Kartal’da görev yapan muhtarlar ve ailelerinin yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve ilçe yöneticileri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve İlçe yöneticileri katıldı.

Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda verilen iftar yemeği, emekli müezzin Vedat Özbaş’ın okuduğu dua ile başladı. Ezanın okunmasının ardından konuklar oruçlarını açarken emekli müezzin Vedat Özbaş da yemek duası ve Fatiha okudu. İftarın ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, iftar yemeğine katılan muhtarlara ve ailelerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3