Yeni sosyal tesis Ramazan'a yetişti

Pendik Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi.

Yeni sosyal tesis Ramazan'a yetişti

Pendik Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi.

03 Temmuz 2014 Perşembe 12:58
Yeni sosyal tesis Ramazan'a yetişti

Pendik Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. Dumankaya Camii ile spor alanlarının yanına açılan Sosyal tesis, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar menüleri, daha sonra da kafeterya olarak hizmet verecek.   

Batı Mahallesi sahilinde yenilenen ve dış görünüşü Dumankaya Camii’nin mimarisiyle bütünlük oluşturan Spor Koordinasyon Merkezi’ne,  vatandaşlara hizmet vermek üzere Sosyal Tesis de eklendi.  Ramazan menüleriyle iftar için  alternatif oluşturan sosyal tesis,  normal zamanlarda da spor tesislerine ve Dumankaya Camii’ne olan yakınlığı sebebiyle  kafeterya olarak hem mola, hem sohbet imkanı sunacak.

200 kişilik kapasitesi var

Tüm kamu personeline yüzde 10 indirim sunan tesis,  200 kişilik kapasiteye sahip. Yanında çocuk parkı da bulunan tesiste 50 araçlık da otopark bulunuyor.

Bilgi ve rezervasyon için: iftaranevar.com   Tel:  0216 390 89 29

 

Son Güncelleme: 03.07.2014 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72