Yeni lezzet durağınız; Tarihi Park Adana Kebapçısı Çekmeköy'de

Kaliteyi ve lezzeti bir arada arıyorsanız, Tarihi Park Adana Kebapçısı ...

Yeni lezzet durağınız; Tarihi Park Adana Kebapçısı Çekmeköy'de

Kaliteyi ve lezzeti bir arada arıyorsanız, Tarihi Park Adana Kebapçısı ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yeni lezzet durağınız; Tarihi Park Adana Kebapçısı Çekmeköy'de
Kaliteyi ve lezzeti bir arada arıyorsanız, Tarihi Park Adana Kebapçısı sizin için en doğru yer. Ağzının tadını bilenler için dopdolu bir menü sizi bekliyor! Çekmeköy'de hizmete açılan bu mekan; eşsiz lezzet ve kaliteyi uygun fiyatlarda sunuyor.
""

Kaliteyi ve lezzeti bir arada arıyorsanız, Tarihi Park Adana Kebapçısı sizin için en doğru yer. Adana kebabıyla sizlere ferah bir ortamda, Adanalı ustaların ellerinden çıkan eşsiz lezzetleri, büyüleyici bir servisle sunmanın tatlı telaşını her gün ilk günmüş gibi yaşatıyor.

""

Ağzının tadını bilenler için!

Tarihi Park Adana Kebapçısı, 300 kişilik kapalı, 300 kişilik açık alanıyla ister eşinizle romantik bir akşam yemeği, ister iş arkadaşlarınızla keyifli bir öğle arası için sizlere nezih bir ortamda hizmet veriyor.

""

Restoranda geçireceğiniz saatleri bir zevk haline getirebilmek için, deneyimli ve seçkin aşçılarından oluşan mutfak personeli ile Adana sofrası ağırlıklı olmak üzere geleneksel Türk mutfağının en lezzetli et yemekleri, hijyenik bir ortamda hazırlanıyor ve tecrübeli salon personelimizin kaliteli servisi ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

""

Müşteri memnuniyeti ve kalite

İşletmeci Aşçıbaşı Şehmuz Usta Adana Onbaşılar'da başlayan lezzet serüveninin olgunluk döneminde Çekmeköy'de. Diğer ortağı Hünkar ve Mehmet Beyler ise İstanbul'un çeşitli VIP restoranlarda uzun yıllara uzanan tecrübelerini müşterilerin memnuniyetine sunuyor.

""

Müşteri memnuniyetini prensip edinen işletmeye çevre ilçelerden de müşteriler gelerek bu lezzet durağını keşfediyor. 300 kişilik kapalı, 300 kişilik açık alanı, geniş otoparkı ve tecrübeli nazik personeli ile müşterilerini ağırlıyor. Paket servisinde ise fiyatlar daha uygun.

Gürhan Demirtaş

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3