Yaşlılar Spora Teşvik Ediliyor

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, sporu...

Yaşlılar Spora Teşvik Ediliyor

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, sporu...

09 Nisan 2014 Çarşamba 13:28
Yaşlılar Spora Teşvik Ediliyor

İstanbul’da Yaşlılar Spora Teşvik Ediliyor

 

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, sporu tabana yayma, geliştirme ve her yaş grubuna spor yaptırma etkinlikleri çerçevesinde Bakırköy’deki Atatürk Yaşam Merkezi’nde yaşlı vatandaşlarla bocce etkinliği başlattıklarını söyledi.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü olarak her yaş grubundan vatandaşlara mutlaka spor yaptırmayı hedeflediklerini belirten Koç, “Çocuklarımıza, gençlerimize ve orta yaş grubumuza yönelik çalışmalar yaparken, yaşlılarımızı ihmal edemezdik. Bu düşünceden hareketle, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde yaşlı vatandaşlarla bir araya gelerek onlara uygun sporlar yaptırıyor, onlara spor malzemesi yardımında bulunuyor ve sağlık kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Bakırköy Atatürk Yaşam Merkezi’nde yaşlı vatandaşlarımız bir araya geldi bocce oynadı ve güzel vakit geçirdi. Bu etkinlikler İstanbul’un çeşitli bölgelerinde artarak devam edecektir. Biz toplumu genciyle, yaşlısıyla bir bütün olarak kucaklıyor ve onlara her türlü sportif hizmeti sunmayı ilke ediniyoruz” dedi.

Bakırköy’deki bocce etkinliğine antrenörler Neslihan Sertkaya, Kerim Aydın, Bora Kaya ve Mehmet Karataş da katıldı.

Son Güncelleme: 09.04.2014 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3