“Ustalara Saygı”nın konuğu Uğur Dündar

Beşiktaş Belediyesi'nin sekiz sezondur düzenlediği “Ustalara Saygı”...

“Ustalara Saygı”nın konuğu Uğur Dündar

Beşiktaş Belediyesi'nin sekiz sezondur düzenlediği “Ustalara Saygı”...

25 Nisan 2013 Perşembe 23:24
 “Ustalara Saygı”nın konuğu Uğur Dündar

Beşiktaş Belediyesi’nin sekiz sezondur düzenlediği “Ustalara Saygı” toplantıları, basın ve televizyon dünyamızın duayen isimlerinden Uğur Dündar için gerçekleştirilecek geceyle devam edecek. Faruk Şüyün tarafından hazırlanan etkinlikte, hem seyircileri, hem de Uğur Dündar’ı sürprizlerle dolu bir akşam bekleyecek. Uğur Dündar için hazırlanan “Ustalara Saygı” toplantısı 29 Nisan Pazartesi gecesi saat 20.00’den itibaren Akatlar Kültür Merkezi’nde izlenebilecek.

 

Vefa Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü’nden mezun olduktan sonra 1970’te TRT’de çalışmaya başlayan, o gün bugündür de imza attığı haberler ve televizyon programlarıyla ülkemizde alanının en saygın isimlerinden biri olmayı başaran Uğur Dündar, “Ustalara Saygı”da sevenleriyle sahneden hasret giderecek. Dündar, Özlem Gürses’in sunuculuğunu üstleneceği gece boyunca sahnede kendisine de sürpriz olacak konukları ağırlayacak. Bugün kendisi kadar ünlü olan çocukluk ve gençlik arkadaşlarından mesleğe birlikte başladığı ya da farklı dönemlerde mesai arkadaşları olmuş gazeteci-televizyonculara, sanat camiasında yollarının kesiştiği ustalardan iş dünyasının en tepesindeki isimlere uzanan konukları, gece boyunca Uğur Dündar’ın bilinen ve bilinmeyen yönlerini seyircilere aktaracaklar.

 

Yine sürpriz sanatçıların katılımıyla müziğin de es geçilmeyeceği “Ustalara Saygı” toplantısında, Uğur  Dündar için hazırlanan bir belgesel film de izlenebilecek.

 

“Ustalara Saygı” toplantıları, Mayıs ayında gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek.

 

Son Güncelleme: 25.04.2013 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3