Üsküdarlı hanımlar Üsküdar'ı geziyor

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu “İstanbul'u Geziyoruz” etkinliği...

Üsküdarlı hanımlar Üsküdar'ı geziyor

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu “İstanbul'u Geziyoruz” etkinliği...

25 Haziran 2014 Çarşamba 15:49
Üsküdarlı hanımlar Üsküdar'ı geziyor

 

Üsküdar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu “İstanbul’u Geziyoruz” etkinliği yoğun ilgi görüyor. Hanımlara yönelik düzenlenen İstanbul turuna bir haftada 457 kişi katıldı.

 

Manevi duyguların yoğun yaşandığı mekânlara Ramazan’dan önce ziyaret düzenleyen Üsküdar Belediyesi, hanım sultanlarına İstanbul’u gezme ayrıcalığı sunuyor.

15 – 27 Haziran tarihleri arasındaki İstanbul turu, özel olarak hazırlanmış, üstü açık, 66 kişilik, iki katlı otobüsle gerçekleşiyor. Hafta içi her gün sabah saat 10.00’da başlayan tur, saat 15: 00’da sona eriyor.

 

Rehber eşliğinde gerçekleşen tur, Şehzadebaşı Camii ziyaretiyle başlıyor,  Mehmet Emin Tokadi Türbesi, Zembilli Ali Efendi Türbesi, Eyüp Sultan Cami, Süleymaniye Camii ziyaretiyle sona eriyor.

 

Yaklaşık bir haftalık İstanbul turuna 457 kişi katıldı. Yoğun ilgi nedeniyle, 27’sine kadar devam edecek olan tur rezervasyonları bitmiş durumda.

Tura katılan hanımlar Ramazan öncesi böyle güzel bir organizasyon hizmeti veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

 

"Description:

 

Son Güncelleme: 25.06.2014 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3