Ünver'den muhteşem gala gecesi

Kelkit Vadisi'nin sevilen ses sanatçısı Sedat Ünver, Gardaşım isimli albüm...

Ünver'den muhteşem gala gecesi

Kelkit Vadisi'nin sevilen ses sanatçısı Sedat Ünver, Gardaşım isimli albüm...

09 Haziran 2014 Pazartesi 17:33
Ünver'den muhteşem gala gecesi

Kelkit Vadisi’nin sevilen ses sanatçısı Sedat Ünver, Gardaşım isimli albüm tanıtım için görkemli bir gala gecesi düzenledi. Semazen Düğün Salonu’nda gerçekleşen albüm tanıtım gecesine; Kelkit Vadisi’nin ses sanatçıları ve çok sayıda iş adamı kendisine destek vermek için katıldı…

Sedat Ünver’in ikinci albümü olan Gardaşım isimli albümün tanıtım gecesi Can Erzincan Tv’den canlı olarak yayınlandı. Gecenin sunuculuğunu, renkli kişilikleri ile İrfan Şensoy ve radyoların en popüler sunucusu Göksel Sağlam gerçekleştirdi. Albüm tanıtım gecesine katılan sanatçılar arasında; Sevda Gül, Onur Bozatlı, Nazmi Can, Taner Özsoy, Yasin Yeşil, Kubilay Duman, Kenan Börekçi, Ünal Daşlık, Ercan Tepe, Yaşar Türkcan ve Nurettin Bay gibi birçok isim vardı. Sevilen sanatçı Sedat Ünver gecede yaptığı konuşmasında, “Herkese teşekkür ederim. İnşallah ‘Gardaşım’ isimli albüm bize uğur getirir. Buraya kadar geldiniz ve bana güç verdiniz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Ayrıca, her zaman yanımızda olan, bana ve sanatçı kardeşlerime her daim haberlerimizi yaparak sesimizi duyuran Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ve değerli kardeşim Durmuş Acar’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

""

Albüm tanıtım gecesine birçok iş adamı ve dernek başkanı katıldı. Geceye; Ataşehir Ordulular Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu, Çardaklı Köyü Dernek Başkanı Mithat Coşkun, M. Sarıca Mahallesi Dernek Başkanı Namık Kemal Tuncer, Mesudiye Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Ünver, Karabekir Muhtarı Ahmet Şahin, Mesudiyespor Başkanı Özat Özsoy, Güneyce Köyü dernek yönetimi ve gençlik kolları, Ümraniye Ordulular Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Tiryaki, Ümraniye Mesudiyeliler Derneği Kurucu Başkanı Adem Şahin, Güzle Köyü Kenger Mahallesi Dernek Başkanı Sabahattin Kaya, Karamelek Köyü Dernek Başkanı Haydar Şahin, Esatlı Köyü dernek yönetimi, Ilışar Köyü Muhtarı Yılmaz Yıldırım, Kışlacık Köyü Derneği ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 09.06.2014 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3