Ümraniye İŞKUR'dan örnek etkinlik

Ümraniye İŞKUR, ‘Hatıra ormanı ağaçlandırılması' kapsamında düzenledikleri...

Ümraniye İŞKUR'dan örnek etkinlik

Ümraniye İŞKUR, ‘Hatıra ormanı ağaçlandırılması' kapsamında düzenledikleri...

06 Nisan 2014 Pazar 12:46
Ümraniye İŞKUR'dan örnek etkinlik

Ümraniye İŞKUR, ‘Hatıra ormanı ağaçlandırılması’ kapsamında düzenledikleri etkinlikle, bin adet fidan dikti.  Fidan dikimi şenlik havasında geçerken, diğer kurumlara da örnek teşkil etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Çalışma ve İş Kurumu Ümraniye Hizmet Merkezi, yaptığı etkinliklerle dikkat çekiyor. İŞKUR Ümraniye Şube Müdürü Yaşar Efiloğlu ve ekibi çalışmaları ile diğer kurumlara örnek oluyor. İŞKUR Ümraniye Hizmet Merkezi, son olarak yine alkış alan bir etkinliğe imza attı. ‘Hatıra ormanı ağaçlandırılması’ kapsamında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Çavuşbaşı’ndaki hatıra ormanında gerçekleşen etkinliğe; İŞKUR Ümraniye Şube Müdürü Yaşar Efiloğlu, SGK Ümraniye Şube Müdürü Coşkun Bilgin, Orman Bölge Müdürlüğü Kanlıca İşletme Şefi Haşim Koyunoğlu, İŞKUR il yöneticileri katıldı. Ayrıca İŞKUR çalışanlarının aileleri ile birlikte etkinliğe katılması şenlik havası oluşturdu. Cumartesi günü gerçekleşen etkinlik kapsamında yaklaşık bin fidan dikimi gerçekleştirildi.

""

Havanın da güzel olmasını fırsat bilen İŞKUR çalışanları etkinlik kapsamında güzel bir gün yaşama fırsatı buldular. Aileleri ile birlikte fidan dikimi yapan çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi. Çocuklar bu sayede doğanın önemini de kavramış oldular.  İŞKUR Ümraniye Şube Müdürü Yaşar Efiloğlu, katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı verdikten sonra yaptığı açıklamada ağaçlandırmanın öneminden bahsetti. Doğaya ve ormana sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Efiloğlu, “Biz İŞKUR olarak bu gibi konulara duyarlıyız. Bu gibi etkinliklerimiz devam edecektir” dedi. 

""

""

""

Son Güncelleme: 06.04.2014 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72