Tuzlalı gençler iyilikte yarışıyor

Tuzlalı gençler iyilikte yarışıyor

09 Mart 2017 Perşembe 11:34
Tuzlalı gençler iyilikte yarışıyor
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri, Hayal Ağacı ve Bi’ Dünya Umut projeleri ile Anadolu’da 3 ilde 4 köy okulunu ziyaret ederek projelerini öğrencilerle buluşturdu.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ne bağlı üniversite öğrencilerinden oluşan Hayal Ağacı ve Bi’ Dünya Umut proje ekipleri, Anadolu’da sosyo-ekonomik açıdan geri kalmış köylere ulaşarak eğitimlerini orada sürdüren öğrenciler ile bir araya geldi. Köylerdeki öğrencilere bot, mont, kırtasiye malzemesi ve oyuncak hediye eden proje ekipleri, birçok eğitsel faaliyette de de bulunarak çocukların kişisel gelişimlerine yönelik çalışmalarda bulundu.
Hayal Ağacı proje ekibi Giresun’un Güce ilçesinin Tekkeköy Köyü, Samsun’un Alaçam ilçesinin Umutlu Köyü ve Kızlan Köyü ilk ve ortaokullarında ziyaret ve faaliyetlerde bulundular. Bi’ Dünya Umut proje ekibi ise Kayseri’nin Sarız ilçesi Damızlık Köyü’nde Şehit Piyade Onbaşı Ahmet Dursun Ortaokulu’nda çeşitli faaliyetlerde bulundu. Köy halkı ve öğrencilere okumanın ve eğitimin öneminin anlatıldığı seminer ilgiyle takip edildi. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri köyde 5 gün kalarak Tuzla ile Damızlık köyü arasında köprü oluşturdu.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri kendilerine bu imkanı sunan ve Anadolu’da öğrencilerle kucaklaşmasını sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

 
Son Güncelleme: 09.03.2017 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72