TÜRKİYE BEYAZAY DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ÇEKMEKÖY'DE

TÜRKİYE BEYAZAY DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ÇEKMEKÖY'DE

08 Mart 2017 Çarşamba 13:16
TÜRKİYE BEYAZAY DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ÇEKMEKÖY'DE
Beyaz Ay Derneği Yönetim Kurulu toplantısı Çekmeköy  Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ev sahipliğinde sosyal tesislerde gerçekleşti.

1992 yılından beri ulusal ve uluslararası düzeyde engelli ve engelli yakınlarına yönelik kamu yararına çalışan Beyazay Derneği her ay 76 yurtiçi 8 yurtdışı toplam 84

şubesinden birinin ev sahipliğinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısı Mart ayında Çekmeköy Şubesi' nde gerçekleşti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve Çekmeköy Şubesi Başkanı Hatice Sıraç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Çekmeköy Sosyal Tesislerinde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında Şubat ayı projeler ve yapılan çalışmalar ileCumhurbaşkanlığı himayelerinde Türkiye Beyazay Derneği tarafından 2. yılına başlayan engelli ve sağlıklı bireylerin birlikte spor yaparak kaynaşmalarını sağlayan “Aşmak İçin Hareket” kampanyası değerlendirildi. Hedeflerin ve beklentilerin belirlendiği toplantı dilek ve temennilerle son buldu, Nisan ayı yönetim kurulu toplantısı 7 Nisan günü Diyarbakır gerçekleştirilecek.
Son Güncelleme: 08.03.2017 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72