TOKHADER'den eğitime büyük katkı

TOKHADER'den eğitime büyük katkı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
TOKHADER'den eğitime büyük katkı

Toplumsal Kadın Hareketi Kadıköy Şubesi TOKHADER, okuma-yazma seferberliği ilan ederek, okuma-yazma bilmeyen vatandaşlara öğretim kapılarını açtı.

TOKHADER Kadıköy Şube Başkanı Arzu Umutlu Gül yönetiminde açılan okuma-yazma kurslarına, okuma-yazma bilmeyen çok sayıda insan başvurdu. Büyük ilgi  gören kurslara Toplumsal Kadın Hareketi Başkanı Hüsnüye Kaya da büyük destek veriyor.

TOKHADER Kadıköy Şube Başkanı Arzu Umutlu Gül kurslarla ilgili yaptığı konuşmada, “Bizler her zaman kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kadınlar sahipsiz değildir. Bizler elimizden geldiği kadar az da olsa okuma-yazma bilmeyenlere kapımızı sonuna kadar açtık. Herkesi buraya bekliyoruz. Bizlerde ayrım yok. Herkesin gelip rahatlıkla burada kaydını yaptırıp en güzel şekilde öğretim görmelerini istiyoruz” dedi. Haber: Durmuş Acar

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72