TOKHADER, güzel hizmetlere imza atıyor

TOKHADER, M Ü. Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Öğretmenliği Çok Sesli...

TOKHADER, güzel hizmetlere imza atıyor

TOKHADER, M Ü. Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Öğretmenliği Çok Sesli...

12 Haziran 2014 Perşembe 15:22
TOKHADER, güzel hizmetlere imza atıyor

TOKHADER, M Ü. Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Öğretmenliği Çok Sesli Korosu iş birliği ile organize edilen, ‘Bir Harf, Bir İnsan’ konseri sonrasında dönemlerini tamamlayan TOKHADER Kursiyerler sertifikalarını aldılar.

Toplumsal Kadın Hareketi Derneği ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Öğretmenliği Çok Sesli Korosu iş birliği, “Bir Harf, Bir İnsan” sloganıyla Kadıköy Kozzy AVM’de bir konser düzenlendi.

Kurulduğu günden itibaren başarılı çalışmalara imza atan Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER) Genel Başkanı Arzu Umutlu, konser sonrasında yaptığı açıklamada; Eğitime destek amaçlı olarak Yeni Sahra’da açmış olduğumuz kursumuzda kurs dönemini tamamlayan kursiyerlerimize sertifikalarımızı verdik. Kursiyerlerimiz bu sertifikaları ile eğitimlerine devam ederek ilköğretim diplomalarını alabilecekler dedi.

""

Kadıköy Kozzy AVM’deki eğitime destek konser sonrasında Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ ile CHP Ataşehir ilçe yöneticilerinin katıldığı törenle TOKHADER’in Yeni Sahra’daki sınıfında eğitim alan kursiyerlerden sınavda başarılı olanlara sertifikaları verildi. Toplumun gelişmesi, aydın ve modern okuryazar kadınların yetişmesi için hiçbir ücret almadan gece gündüz canla başla çalışan bir dernek olan TOKHADER Başkanı Arzu Umutlu ve dernek yönetimi yeni başarılara imza atmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor… 

""


 

  

Son Güncelleme: 12.06.2014 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3