Sultanbeyli yazlık sinema günleri

Sultanbeyli Kent Meydanı yazlık sinema günlerine ev sahipliği yaptı.

Sultanbeyli yazlık sinema günleri

Sultanbeyli Kent Meydanı yazlık sinema günlerine ev sahipliği yaptı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanbeyli yazlık sinema günleri
Sultanbeyli Kent Meydanı yazlık sinema günlerine ev sahipliği yaptı. Sevilen filmler, bir hafta boyunca sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Sultanbeyli'de geçtiğimiz hafta düzenlenen ‘Yazlık Sinema Günleri'yle sevilen filmler bir hafta boyunca izleyiciyle buluştu.

Kent Meydanı'nda her akşam 21.30'da düzenlenen etkinlikte, hafta boyunca 5 film gösterildi. ‘Newyork'ta Beş Minare', ‘Şenlikname: Bir İstanbul Masalı', ‘Rio', ‘Eyvah Eyvah 2' ve ‘Gece ve Gündüz' filmlerinin gösterildiği etkinliğe, özellikle yaz tatiline giren genç ve çocukların ilgisi büyüktü. Aileleriyle birlikte gösterimlere gelen vatandaşlar, Kent Meydanı'nda ilk kez düzenlenen böyle bir programdan oldukça memnun oldu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3