Sultanbeyli Karataş Uçan'ı Ağırladı

Sultanbeyli'de Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Cuma gecesi...

Sultanbeyli Karataş Uçan'ı Ağırladı

Sultanbeyli'de Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Cuma gecesi...

29 Temmuz 2013 Pazartesi 23:15
Sultanbeyli Karataş Uçan'ı Ağırladı

 Sultanbeyli Mustafa Karataş ve Sedat Uçan'ı Ağırladı

Sultanbeyli'de Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Cuma gecesi Kent Meydanı’nda düzenlenen Ramazan etkinliklerinin konukları Doç. Dr. Mustafa Karataş ve tasavvuf müziğinin sevilen sesi Sedat Uçan oldu. İlçe halkının etkinliklere yine yoğun ilgisi vardı.
 
Ramazan ayının başından buyana Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Cuma akşamı Mustafa Karataş ve Sedat Uçan Sultanbeyli’deydi. Teravih sonrası Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve sayısı binleri bulan ilçe sakini katıldı.
Kent Meydanı’nda etkinliğe katılanları selamlayan Başkan Keskin, İslam dünyasının içinde bulunduğu şuan ki durum hakkında konuştu. Birlik ve beraberlik mesajı veren Keskin, “Ülke halkı olarak zalimlerin her zaman karşısında, mazlumlarında yanında olduk” dedi. Türkiye’de son zamanlarda yaşanan olaylara da değinen Keskin, etkinliğe katılan coşkulu kalabalığa etkinliklere yoğun katılım gösterdikleri için teşekkür etti.
 
Mustafa Karataş: Bol Bol Dua Edin
Teravih Namazı’ndan sonra Sultanbeyli Kent Meydanı'nda Sultanbeylililerle buluşan Mustafa Karataş ilçede bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başladı. İhlas Suresi'nden ve dua etmekten bahseden Karataş, Allah'a bol bol dua edilmesi gerektiğini belirtti. Karataş, “Kur’an da çok şey var, hatta çok çok şey var. Biz Müslümanlar Kur’an’da her şeyin olduğunu bilmiyoruz. Kur’an’da ilkeler var, örnekler var ama anlayana, düşünene” dedi. İnsanın aceleci olduğunu ifade eden Karataş, “Allah her şeye kadirdir. Sen kendini yetiştir. Allah senin elinden mutlaka tutar. Sen Allah’a güven. Biz sahipsiz değiliz. Allah bizi görüyor ve ona güveniyoruz” şeklinde konuştu. Herkesi Kuran'ı anlayarak okumaya davet eden Karataş, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Ardından Belediye Başkanı Keskin Karataş'a plaket ve çiçek takdim etti.
""
 
Sedat Uçan Dinleyenleri Duygulandırdı
Mustafa Karataş'tan sonra sahneye sevilen sanatçı Sedat Uçan geldi. Beğenilen ilahilerini Sultanbeyli halkı için söyleyen Uçan Kent Meydanı’nı dolduran kalabalığa duygu dolu anlar yaşattı. Birbirinden güzel eserler seslendiren Uçan, farklı ezgilere sahip ilahileriyle Sultanbeylililere unutulmaz bir gece yaşattı. Farklı yorumuyla büyük beğeni topladı.
Son Güncelleme: 29.07.2013 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3