Soğanlık YKYM ilk nikaha ev sahipliği yaptı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Soğanlık Yaşam Kalitesini....

Soğanlık YKYM ilk nikaha ev sahipliği yaptı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Soğanlık Yaşam Kalitesini....

08 Mayıs 2014 Perşembe 15:31
Soğanlık YKYM  ilk nikaha ev sahipliği yaptı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Soğanlık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde düzenlenen ilk nikahı kıydı. Başkan Altınok Öz’ün nikahlarını kıydığı Savaş ve Şule Öner ise Soğanlık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde dünya evine giren ilk çift oldu.  

Öner çiftinin nikahlarını kıyan Başkan Altınok Öz, daha sonra evlilik cüzdanını Şule Öner’e verdi ve çifti tebrik etti. Çiftin nikah şahitleri ise Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Hüsnü Yeşilyurt ve Ali Apaydın oldu. 

Nikahın ardından bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Biz Soğanlık Yaşam Kalitesi Yükselteme Merkezi’ni seçimi kazanma kaygısından uzak bir çabayla açtık ve yıllardır bir türlü çözülemeyen sorunlarını teknik olarak çözmek için gayret sarf ettik. Kuru bina olarak açılmasından öte her şeyi tamamlanmış, Soğanlık halkının ihtiyaçlarına cevap veren bir merkez olsun diye çaba gösterdik. Bu merkezimiz, bundan sonra her türlü birimi ile Soğanlık ve Kartal halkına hizmet edecektir. Zira vatandaşlarımızın taleplerini göz önüne alarak burada bir anket yaptık ve bu anket doğrultusunda talep edilen konularda hizmetler gerçekleştireceğiz. Kültür merkezinden öte, artık isteyen vatandaşlarımız, nikah akitlerini burada kıydırabileceklerdir. Bugün de bu yeni çiftimiz, burada bir ilke imza attılar ve devamı gelecek. Bir çok nikaha burada hep beraber şahit olacağız” dedi. 

 

Nikaha davetlilerin yanı sıra Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı. Nikahtan sonra Kartal Belediyesi Aşçılık Okulu, yeni çift için bir kokteyl düzenledi. 

 

Son Güncelleme: 08.05.2014 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3