SINAV ÖNCESİ GENÇLERE MORAL

SINAV ÖNCESİ GENÇLERE MORAL

08 Mart 2017 Çarşamba 10:23
SINAV ÖNCESİ GENÇLERE MORAL
Ataşehir Belediyesi’nin Gençlik Merkezlerinde YGS’ye (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) hazırlanan öğrenciler,  Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde “Mahşer-i Cümbüş” isimli tiyatro oyununu izleyerek, sınav öncesi moral depoladı.

12 Mart 2017’deki YGS öncesi, Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi, Neşat Ertaş Kültür Evi, Ahmet Telli Çocuk ve Halk Kütüphanesi’nde sınavlara hazırlanan yüzlerce Ataşehirli genç, Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan oyunu kahkahalarla izledi.

Gösteri öncesinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat öğrencilere destek konuşması yaptı.

Tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Battal İlgezdi şunları söyledi:

“Sizler bizim için çok değerlisiniz, önemlisiniz. Hepinizin en iyi okulları kazanmanızı temenni ediyorum. Sizlerin varlığı, cumhuriyetin varlığıdır. Hep birlikte hem cumhuriyete hem Atatürk’e sahip çıkacağız. Bir taraftan da bilime sahip çıkacağız. Bu sebeple girdiğiniz sınavları kazanmanız gerekiyor. Bu sınavda ve hayatınızda gireceğiniz her sınavda başarılar kazanacağınıza inanıyorum. Sizlere ve ailelerinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.”

Öğrencilere başarı dileyen CHP İl Başkanı Cemal Canpolat da, “Görülüyor ki Belediye Başkanımız burada çok güzel şeyler başarıyor. Sizlere bu sınava ve dolayısıyla geleceğe hazırlanmanızda yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Son Güncelleme: 08.03.2017 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1 2024-01-14 04:09:36

1

banner3

banner72