Siemens 4. Kariyer Şenliği kapılarını açıyor

Faaliyet gösterdiği alanlardaki buluşları ve yenilikçi uygulamaları ile...

Siemens 4. Kariyer Şenliği kapılarını açıyor

Faaliyet gösterdiği alanlardaki buluşları ve yenilikçi uygulamaları ile...

11 Nisan 2014 Cuma 14:35
Siemens 4. Kariyer Şenliği kapılarını açıyor

Siemens 4. Kariyer Şenliği 16 Mayıs'ta kapılarını açıyor

 

Faaliyet gösterdiği alanlardaki buluşları ve yenilikçi uygulamaları ile dünya lideri konumunda olan Siemens, 16 Mayıs 2014 Cuma günü Kartal Kampüsü'nde düzenleyeceği Kariyer Şenliği’nde üniversite öğrencileri ile dördüncü kez bir araya gelecek. Siemens Kariyer Şenliği'nde üniversite öğrencileri Siemens çalışanlarıyla vakit geçirirken Siemens'in faaliyet gösterdiği "Endüstri", "Enerji", "Sağlık" ve "Altyapı ve Şehirler" sektörleri ile şirketin diğer birimleri hakkında bilgi edinme fırsatı bulacaklar.

Şenlik kapsamında her bir sektör için ayrı ayrı kurulacak olan çadırlarda o sektörün üst düzey yöneticileri ile birlikte gerçekleşecek sohbet ve sunumlara ek olarak, İnsan Kaynakları çadırında Siemens'in bu alandaki politikası ve iş hayatına hazırlık ile ilgili bilgiler paylaşılacak.

Kelime Oyunu programı ile tanınan sunucu Ali Ihsan Varol ve dünyaca ünlü bilardo şampiyonu Semih Saygıner'in üniversitelilerle birlikte olacağı Siemens Kariyer Şenliği'nde öğrenciler bir yandan eğlenirken bir yandan da bilgi edinme fırsatını yakalayacak.

Siemens Kariyer Şenliği'ne katılmak isteyen öğrenciler başvurularını Siemens'in kurumsal internet sayfasında açılan özel bölümden yapabilecekler.

Son Güncelleme: 11.04.2014 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3